Celebrity News

Intimno slavlje za najbliže: Zavirite na VENČANJE Petra Strugara sa koleginicom, očaraće vas njena venčanica i lepota (FOTO)

Venčanje Petra Strugara i Ivane Nikolić - jedina fotografija

Intimno slavlje za najbliže: Zavirite na VENČANJE Petra Strugara sa koleginicom, očaraće vas njena venčanica i lepota (FOTO)

ATA Images

Venčanje Petra Strugara i Ivane Nikolić odigralo se pre tačno 10 godina u krugu najbližih, porodice i prijatelja. Ivana je blistala u svedenoj haljini, bebi roze nijanse, sa prekrasnim bidermajerom u rukama, dok se Petar za ovu priliku opredelio za klasično crno odelo.

Svadbeno veselje nije bilo veliko, a po želji glumačkog para proteklo je daleko od radoznalih pogleda, u tajnosti.

 

Privatna arhiva/ Story press

 

Venčanje Petra Strugara i Ivane Nikolić bilo je početak bajke, koja je doduše završena bez srećnog kraja. Ipak, prvih godinu dana braka za njih su zaista bili nestvarni, problemi su usledili kada se oblak zaljubljenosti konačno raspršio.

Pročitajte: Čestitke pljušte sa svih strana - Nova devojka Petra Strugara uspela je što nijedna pre nje nije, pogledajte fotografije najlepšeg dana

Ipak, zbog sina Zarija, koji se rodio kao kruna njihove ljubavi, Petar i Ivana ostali su u odličnim odnosima:

- Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina.

- Vodimo ga na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo - istakla je svojevremeno Petrova bivša supruga.

 

 

Nakon razvoda od Ivane, glumac je imao turbulentan emotivni život, ostvario se u ulozi oca i po drugi put, dobivši sa devojkom Oljom sina Iva, a sada je svoju sreću pronašao pored glumice Nine Nešković.

 

 

 

Komentari (0)

Loading