Celebrity News

Čestitke pljušte sa svih strana: Nova devojka Petra Strugara uspela je što nijedna pre nje nije, pogledajte fotografije najlepšeg dana

Veza Petra Strugara i Nine Nešković čvrsta je

Čestitke pljušte sa svih strana: Nova devojka Petra Strugara uspela je što nijedna pre nje nije, pogledajte fotografije najlepšeg dana

Ata Images

Po pisanju medija ljubavna veza Petra Strugara i Nine Nešković otpočela je pre par meseci tokom rada na jednoj od predstava Narodnog pozorišta.

Pročitajte: NOVA DEVOJKA Petra Strugara je OVA glumica koju obožavate u domaćim serijama: Zaljubili su se u pozorištu, više se ne kriju (FOTO)

Navodno, glumac i glumica, koji su se do tada samo družili, shvatili su da jedno prema drugome gaje drugu vrstu emocija, te su im se propustili, što je mnoge njihove kolege obradovalo, dok su i fanovi glumačkog para lepo prihvatili njihovu ljubavnu priču.

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Petar i Nina dosta su od početka godine radili zajedno, dosta su i odvojeno snimali a pred početak odmora koji će zasigurno, bar kada je o pozorištu reč, trajati dva meseca, obavestili su javnost o divnoj vesti.

Pročitajte:Sada ljubi STARIJU I UDATU koleginicu: Petru Strugaru je DOSTA SKRIVANJA, objavio je fotografiju i svima pokazao koga voli (FOTO)

Naime, u Narodnom pozorištu održana je godišnja dodela nagrada, a među dobitnicima našla se niko drugi do Nina. Mladoj glumici urućeno je priznaje "Petar Banićević" i to za dve uloge Sonje u Tolstojevom "Ratu i miru" (u režiji Borisa Liješevića) i Eme u "Sitnicama koje život znače" Lorenca Maronea, u postavci Andreja Nosova.

Ata Images

 

 

Veruje se da je prvu čestitku iza kulisa ovim povodom Nina dobila baš od Petra koji je takođe kroz godine počastvovan sa nekoliko nagrada svoje matične kuće.

Pročitajte: Drastična promena: Osedeo preko noći

Talenat mladog para je neosporan, kritičari tvrde da su na tom polju oboje neprikosnoveni, a upravo taj žar i potreba za još ovakvih priznanja i dokazivanjem spojio je zaljubljeni par.

Ata Images

 

 

Ako je suditi po spekulacijama koje se šire medijima veza Petra Strugara i Nine Nešković nastaviće se na primorju, tačnije u Budvi gde Petrova porodica ima imanje. To će biti jednistvena prilika da mlada glumica upozna voljene svog izabranika.

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading