Celebrity News

Turčin i mnogo bolji frajer od Duška! Ovo je muškarac kom je Karleuša RASTURILA VERIDBU, sve isplivalo! Pogledajte fotke

Udvarač Jelene Karleuše je ovaj poznati lepotan

Turčin i mnogo bolji frajer od Duška! Ovo je muškarac kom je Karleuša RASTURILA VERIDBU, sve isplivalo! Pogledajte fotke

Udvarač Jelene Karleuše je ovaj poznati lepotan.

Turske serije su na našim prostorima stekle veliku popularnost i nema ko se ne seća sapunice "Nemoguća ljubav" , koja se emitovala u našoj zemlji 2019. i 2020. godine, a u kojoj je glavnu ulogu Mirana Aslanbeja igrao slavni glumac i poznati zavodnik Akin Akinozu.

Mnoge dame bile su doslovno očarane ovim lepotanom kojem je pomenuta uloga donela planetarnu popularnost, a domaće medije posebno je zainteresovao njegov ljubavni život budući da se šuškalo kako je on navodno udvarač Jelene Karleuše.

 

 

Kako se spekulisalo, Akin je pre nekoliko godina imao velike probleme sa dugogodišnjim devojkom Sandrom Pestemalcijan, jer stalno gleda fotografije i snimke naše pop dive.

Pročitajte: Novi album Jelene Karleuše obara rekorde na platformama, prvi put se obratila fanovima i poslala važnu poruku

Tada se pisalo da mu je ona čak u nastupu besa poručila da više ne želi da ga vidi.

- Akin i Sandra trebalo je da se venčaju, ali izgleda da neće biti ništa od toga - rekao je izvor blizak paru svojevremeno i dodao kako se on ne "skida" s Jeleninog Instagrama".

 

 

Njene fotke, zbog kojih mnogi muškarci "uzdišu", samo su mali miktorsegment svega onoga što popularna pevačica pruža svih ovih godina, a toga je svestan i virtuelni udvarač Jelene Karleuše koji i nakon nevolja sa devojkom nije odustao od lajkova.

Ipak, sudeći po tome da je još uvek u harmoničnoj vezi sa Sandrom, reklo bi se da je to bila samo prolazna trzavica u njihovom odnosu, te da sada ljubomori mesta nema.

 

 

Akin Akinozu je inače od Jelene mlađi 12 godina, rođen je 1990. godine kao jedino dete poznate glumice Ozlem Akinozu i ugostitelja Tamera Akinozua. Njegov deda po majci, Sureia Arin, bio je jedan od prvih TV voditelja na TRT-u, a pra-ujak Suha Arin poznat je kao „otac turskih dokumentarnih filmova“.

 

 

Kako vuče korene iz jedne veoma uspešne i umetnički orjentisane porodice, ne iznenađuje činjenica što je uplovio u glumačke vode, iako je matematičar po struci. Akin je pohađao srednju školu TED u Ankari, a zatim je studirao matematiku na Univerzitetu Kalifornije, Berkli, gde je živeo oko 6 godina pre nego što je odlučio da postane glumac i osvoji srca brojnih dama širom sveta.

 

 

Komentari (0)

Loading