Celebrity News

Došlo je vreme i za njenu SREĆU: Rada Manojlović obradovala i rasplakala sve objavom na Instagramu, 38. je TA GODINA (FOTO)

Rada Manojlović proslavila je rođendan u lepom raspoloženju

Došlo je vreme i za njenu SREĆU: Rada Manojlović obradovala i rasplakala sve objavom na Instagramu, 38. je TA GODINA (FOTO)

Ata Images

Pre nekoliko dana jedna od naših najtraženijih i najangažovanijih pevačica Rada Manojlović proslavila je rođendan, međutim kako je poznato da ne voli medijsku pompu, ona je ovaj datum obeležila bez preterane senzacije.

 

Dejan Milićević

 

 

Skromna i jednostavna, Rada je napunila 38 godina, međutim kako je sezona nastupa u toku, a ona vredno radi, i ovog puta izostavila je veliku proslavu, već je na jednom koncertu dočekala divan dan. 

Pročitajte: Vreme je za bebu - Milan i Rada više ne žele da čekaju, odlučili se na ovaj POTEZ (FOTO)

Kako je sama otkrila na društvenim mrežama, Rada Manojlović proslavila je rođendan uz dobru pesmu sa svojom vernom publikom, koja se potrudila da joj isti ulepša priredivši joj lepo iznenađenje.

 

Instagram

 

 

- Hvala svima na čestitkama. Ne znam gde ću pre i od rođendana i od nove pesme plus uporedo svakodnevnih nastupa koje sam imala, zato vam se zahvaljujem sa malim zakašnjenjem - napisala je na "Instagramu" Rada preplavljena emocijama, pa dodala:

Instagram

 

 

- Hvala na iznenađenjima mojim najdivnijim fanovima na svetu, sve vas mnogo volim i ne znam šta bih bez vas. Činite da imam nekog svog u svakom gradu, u svakoj državi, svuda sam kao kod kuće.

Instagram

 

 

- Volim vas i hvala još jednom - izrazila je zahvalnost popularna pevačica koja je svoju publiku pre samo nekoliko dana obradovala novom pesmom "Maloletna" a koja je već postala pravi hit. 

Komentari (0)

Loading