Celebrity News

Vreme je za bebu: Milan i Rada više ne žele da čekaju, odlučili se na ovaj POTEZ (FOTO)

Rada Manojlović o majčinstvu ima određeni stav

Vreme je za bebu: Milan i Rada  više ne žele da čekaju, odlučili se na ovaj POTEZ (FOTO)

Rada Manojlović o majčinstvu govorila je nedavno u emisiji Slavice Đukić Dejanović kada je otkrila da je upravo to bio jedan od razloga zbog kojih je došlo do kraha njenog odnosa sa popularnim pevačem Harisom Berkovićem sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi i tom prilikom ona je otkrila da za ovu ulogu još uvek nije spremna:

- Ja nemam taj osećaj. Nezavisno od osobe sa kojom sam. Ja sam to i Harisu pokušavala da objasnim, i drugima, ali oni svi misle da je do njih, u smislu sa mnom ne želiš dete... A ja nekako, osoba koja ne može sama da reši taj neki verbalni problem, odnos sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta, ja koja bežim od svega - progovorila je tada Rada Manojlović o majčinstvu.

Blic TV printscreen

 

 

Ipak, kako pišu domaći mediji, ona je pre tri godine išla u Prag da vidi kakva je procedura zamrzavanja jajnih ćelija. 

Iako je njena veza sa Harisom tada bila stabilna, haos zbog pandemije Korana virusa duboko ju je uzdrmao, pa joj se ideja da obezbedi sebi mogućnost da postane majka i u kasnijim godinama veoma dopala, piše "Svet".

Mirko Tabašević

 

 

- Rada je tada u budućnosti sebe videla pored Harisa, a zamrzavanje jajnih ćelija dalo bi joj slobodu da sama odluči kada je spremna da se posveti porodici i napravi pauzu u karijeri. Kako stvari stoje, možda se ona jednog dana odluči da sebi rodi dete, a da se ne uda - kaže za "Svet" pevačica bliska Radi, pa dodaje:

Instagram

 

 

 

- Ona sve više vremena provodi sa Milanom Stankovićem, a ako on ne završi u manastiru, ne bi me iznenadilo da odluče da imaju zajedničko dete. Njoj neće biti kasno jer ima zamrznute ćelije, a muškarac nije ograničen godinama života. Njih dvoje su ionako srodne duše, toliko godina su nerazdvojni, a sada ih je njegova vera dodatno zbližila i bukvalno su stalno u kontatu - završava izvor za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading