Celebrity News

POTRES u porodici Ane Bekute: Pevačica primorana da iznese pravu istinu o svojoj unuci Sonji

Sonja Polić i Ana Bekuta do sada su bile nerazdvojne

POTRES u porodici Ane Bekute: Pevačica primorana da iznese pravu istinu o svojoj unuci Sonji

Ata Images

Sonja Polić i Ana Bekuta jedna su drugoj najbolje prijateljice. Naime, unuka Ane Bekute posebno mesto zauzima u bakinom životu. Osim što već godinama sa njom radi na projektu "Zvezde Granda", Sonja sa bakom provodi puno vremena na putovanjima, ali i u svakodnevnim obavezama.

Sada je u Sonjin život ušao mladić koji ju je u potpunosti osvojio, a o tome koliko je ozbiljno govori prijateljica njene bake Ane:

Andreja Damnjanović

 

- Sada nam se Sonja zaljubila, kači po Instagramu slike sa dečkom. Dasa i po kakvog i zaslužuje. Ni jedno od njih dvoje ne otkriva koliko je to ozbiljno, a i rano je za te priče. Mlada je i nek uživa dok joj je lepo - kaže za "Svet" Anina koleginica iz "Granda".

Pročitajte: Unuka Ane Bekute objavila NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana, baka konačno ima razlog za osmeh i sreću (FOTO)

Kao mlada Ana nije imala sreće u ljubavi,te je devojkama na mrežama nedavno poručila da se ne udaju rano. Svoj stav, koji je svakako prenela i unuci ovako je obrazložila:

- Mislim da će moje iskustvo pomoći ženama. U određenom trenutku, kada mi to želimo ne dobijemo to. Prave stvari se dešavaju kad najmanje očekujemo. U mom slučaju ja sam se prepustila i rekla neka mi Bog pošalje ono što misli da mi treba, jer sam izgubila svaku nadu - objasnila je Ana i dodala:

 

Instagram

 

 

- Moja poruka bila je pozitivna, da ne gubimo nadu bez obzira na krahove, brodolome. Pojavi se pravi čovek onda kada ste spremni za njega, kada zavolite sebe. Mi u dvadesetim, tridesetim ne znamo šta je ljubav. Tek u četrdesetim shvatamo, s mudrošću dolaze neke stvari - objasnila je Ana.

Sonja Polić i Ana Bekuta oduvek pričaju o svemu, te je ovaj stav Ana prenela unuci, a da li će je Sonja poslušati, ili ćemo uskoro čuti svadbena zvona ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading