Celebrity News

Unuka Ane Bekute objavila NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana, baka konačno ima razlog za osmeh i sreću (FOTO)

Unuka Ane Bekute podelila lepe vesti

Unuka Ane Bekute objavila NAJLEPŠE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana, baka konačno ima razlog za osmeh i sreću (FOTO)

Nikada Ana Bekuta nije krila da sa unukom Sonjom, koju je dobila kada joj je bilo 39 godina, ima drugarski odnos. Sonja je prati na snimanjima emisije "Zvezde Granda", neretko je zadužena za njen "make up" i po koji modni savet, a najčešće za osmeh na bakinom licu. Sada je unuka Ane Bekute podelila lepe vesti, a svi su sa nestrpljenjem iščekivali reakciju njene bake.

Naime, unuka Ane Bekute srećno je zaljubljena, a u romansi sa novim, javnosti nepoznatim izabranikom, uživa već sedam meseci. Na dan kada su obeležili mesečnicu Sonja je objavila fotografiju strasnog poljupca, a gomila čestitki pristigla je od prijatelja. Među njima, naravno, stigla je podrška i od bake, koja nikada nije krila da unuku i unuka u svemu podržava, baš kao i oni nju.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna - Unuka Ane Bekute vestima rasplakala baku

Instagram

 

Kako dečko Sonje Polić izgleda, javnost još nije imala prilike da vidi, jer se Anina unuka mudro trudi da svog izabranika sakrije od radoznalih pogleda, ali njihovu ljubav i sreću zdušno deli na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading