Celebrity News

Ćerka Ivana Ivanovića ocu zabila nož u leđa: Karleuša je uticala na nju i sada više nema nazad (FOTO)

Izgled Staše Ivanović iznenadio Ivana

Ćerka Ivana Ivanovića ocu zabila nož u leđa: Karleuša je uticala na nju i sada više nema nazad (FOTO)

Staša Ivanović, starija ćerka Ivana Ivanovića prava je inspiracija mladim damama, jer pleni svojim ekstravagantnim stilom. Izgled Staše Ivanović po svemu je drugačiji od onoga što na društvenim mrežama možete videti kao popularno. Ona je drugačija, jedinstvena, svoja! Ipak, za pojedine detalje u svom izgledu i ona negde crpi inspiraciju.

Pročitajte: Mreže gore - Ćerka Ivana Ivanovića u strasnom zagrljaju OVOG oženjenog muškarca (VIDEO)

 

Staša je ovoga puta napravila malu, ali izuzetno upečatljivu promenu u svom izgledu i pokrenula lavinu komentara na mrežama. Naime, devojka svetle kose ofarbala je svoje obrve, te svom imidžu dala posebnu notu.

 

Instagram

 

 

Izgled Staše Ivanović mnoge je oduševio, ipak, našla se i nekolicina onih koji su pomislili da bi inspiracija za ovu promenu imidža ćerke Ivana Ivanovića mogla biti upravo Jelena Karleuša, koja je na novom albumu promovisala upravo obrve ofarbane u plavo.

Pročitajte: Dvadeset joj je godina, a već izgleda ovako! Evo zašto svi komentarišu ćerku Ivana Ivanovića, jeda detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Kako je na ovu promenu i na govorkanja da je u Karleuši pronašla inspiraciju reagovao njen otac svi se pitaju, budući da je poznato da on i Jelena imaju dugu istoriju međusobnih prozivki, kao i da su se svojevremeno našli na sudu.

 

Boško Karanović

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading