Celebrity News

Preplakala sam ceo dan: Iz doma Seke Aleksić stigle srceparajuće vesti o sinu Jakovu (FOTO)

Stariji sin Seke Aleksić prva je radost pevačice

Preplakala sam ceo dan: Iz doma Seke Aleksić stigle srceparajuće vesti o sinu Jakovu (FOTO)

Jakov Piljkić, stariji sin Seke Aleksić stigao je na svet pre nepunih sedam godina nakon duge borbe pevačice za potomstvo.

Mada su ga roditelji i čitava porodica źeljno iščekivali nisu ga razmazili, naprotiv od prvog dana uče ga pravim vrednostima zbog čega Seka ponosno može da se pohvali da je Jakov divan dečak.

Pročitajte: Stigla POTVRDA O RAZVODU: Seka na Veljkov 40. rođendan objavila saopštenje na Instagramu, poručuje mu samo jedno (FOTO)

Još pre par godina naučio je sva slova, a Biblija za decu prva je knjiga koju je od korice do korice nekoliko puta pročitao, divno i crta a pomenute sposobnosti moći će da pokaže od jeseni u školi.

 

Instagram

 

Stariji sin Seke Aleksić od prvog septembra postaje đak prvak, čime se estradna umetnica pohvalila na Twitteru. 

Pročitajte: Najveća ŽELJA postala je STVARNOST: RADOST i prelepi prizori stižu iz doma Seke Aleksić u Pazovi, Jovan i Jakov vrište od sreće (FOTO)

- Roditelji čija deca kreću u prvi razred su dobili spisak ko je sa kim u razredu… ja sam se slomila od plakanja suze su radosnice podrazumeva se, ali ovo je takva sreća svakog roditelja, Bože! - napisala je Seka.

Njene reči raznežile su brojne fanove, koji se sećaju sa kakvim se sve izazovima pevačica susretala dok nije postala majka, kao i koliko je bila srećna kada je Jakov stigao na svet.

 

 

Radosni su svi koji Seku dobro poznaju, prijatelji, poznanici i saradnici čitavog dana joj čestitaju, a kroz par godina estradnu umetnicu slična situacija čeka sa mlađim naslednikom Jovanom.

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera

13:24 31.08.2023

Kako polazak u školu posta senzacija? Čemu preterivanja? Kako je krenulo, uskoro će i to da se slavi po kafanana.