Celebrity News

PREDIVNE VESTI! Ilda Šaulić se od gubitka bebe jedva oporavila, sreća je pokucala na njena vrata: Četiri godine skupljam hrabrost (FOTO)

Brak Ilde Šaulić satkan je na poverenju, poštovanju i velikoj ljubavi pevačice i njenog muža

PREDIVNE VESTI! Ilda Šaulić se od gubitka bebe jedva oporavila, sreća je pokucala na njena vrata: Četiri godine skupljam hrabrost (FOTO)

ATA Images

Uzoran i vrlo skladan je brak Ilde Šaulić. Estradna umetnica svog izabranika Bojana Vučkovića upoznala je još u detnjstvu, družili su se ipak sudbina je učinila svoje i spojila ih neraskidivnom niti, a ubrzo je kao kruna njihovog odnosa stigla i ćerkica Ema.

Pročitajte: Otkako je snaja ušla u kuću Šaulića, sve se okrenulo naopačke! Ilda prva otkrila šta misli o Mihajlovoj trudnoj ženi (FOTO)

Instagram

 

Imali su Ilda i Bojan veliku želju da porodicu prošire, nažalost u tome nisu uspeli. Pevačica je u julu 2020. godine otkrila da je imala pobačaj, što ju je potpuno poremetilo. Uprkos tome što je nedugo pre toga ostala i bez oca kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, Ilda je iz svega uspela da izađe još jača, da nastavi dalje da brine o svojim najmilijima, ali i da radi.

Pročitajte: Goca natapirana, Ilda tamnokosa: Porodična fotografija Šaulića iz 1991. godine će vas nasmejati do suza

ATA Images

 

Jedno vreme je čak držala časove tenisa, to je bilo dok je sa suprugom i ćerkom živela u Americi. Ipak po povratku u Srbiju vratila se onome što najbolje zna da radi - pevanju. Snimila je nekoliko pesama, a sada je odlučila da publici podari pravi spektakl. O čemu je tačno reč, još uvek nije otkrila, samo je napomenula da je u pitanju veliko muzičko iznenađenje:

- Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo što planiram.Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla... Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu - poručila je Šabanu Ilda, a fanovi se nadaju da govori o pripremi koncerta na kojem će odabrani muzičari izvoditi Šaulićeve pesme. 

Pročitajte: Brak Ilde Šaulić počeo je ovako: Na desetogodišnjicu veze raskinula je veridbu i otkazala venčanje: Goca i Šaban tu Ildinu vezu nisu podržali, ludo ga je volela (foto)

 

 

Komentari (0)

Loading