Celebrity News

Maloletna i tužna: Pogledajte jedinu fotografiju iz perioda kad je Ana Bekuta TRUDNA, nikada je ne biste prepoznali

Fotografija Ane Bekute iz mladosti kruži medijima

Maloletna i tužna: Pogledajte jedinu fotografiju iz perioda kad je Ana Bekuta TRUDNA, nikada je ne biste prepoznali

ATA Images

Fotografija Ane Bekute iz mladosti, tačnije iz tinejdžerskih dana privukla je pažnju javnosti iz jednog razloga.

Na slici vlasnica brojnih hitova ima svega 17 godina, što je period kada je zatrudnela sa tadašnjim momkom, čije ime je ostala tajna.

Pročitajte: ZALJUBLJENA kao nikad pre - Ovo je muškarac koji je uspeo da osvoji srce Ane Bekute, pogledajte zajedničku fotografiju

Ana je, naime, ubrzo posle nastanka fotografije na kojoj pozira nasmejana ostala u drugom stanju kada joj se život promenio iz korena.

Privatna Arhiva

 

Roditelji estradne umetnice nisu želeli da čuju za njenu trudnoću, velika sramota je bila za njih da im ćerka neudata rodi dete.

U maloj sredini u kojoj je Ana odrasla, bilo je prosto nepojmljivo da se devojka porodi bez podrške partnera, ipak Bekuta tada Nada Polić, odvažila se da na taj korak.

Pročitajte: Letnja haljina Ane Bekute savršena za dame sa viškom na bokovima - Uz ovaj komad možete izgledati savršeno iako niste mršavice (FOTO)

Snažno je stala iza svoje odluke da mlada postane majka, ipak okolnosti su bile takve da je nažalost tek rođenog sina morala da da u dom za nezbrinutu decu.

Privatna Arhiva

 

Igor je u pomenutoj ustanovi proveo osam i po meseci a kada su se strasti slegle Ana ga je dovela u svoj dom, a roditelji nju i naslednika prihvatili su raširenih ruku.

Sin Ane Bekute postao je miljenik svih članova porodice, odrastao je u ljubavi i izobilju dok je s pričom o zbivanjima po njegovim rođenju u potpunosti upoznat, kao i njegova deca, Anini unuci.

Petar Đorđević

 

Bekuta je o teškim i izazovnim danima pričala i za medije, ipak tek nedavno sa pratiocima na Instagramu ona je podelila sliku iz tog perioda.

Peočitajte:  Ana Bekuta se skinula u kupaći, pokazala kako joj izgleda telo - Pogledajte fotografiju sa bazena o kojoj svi pričaju

Fotografija Ane Bekute iz mladosti već neko vreme kruži medijima, a zaključak mnogih je da je kao devojka bila zanosna.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading