Celebrity News

Sada mogu da kažem sa čim sam se sve SUOČAVALA... Jelisaveta Orašanin otkriva šta joj se dešavalo sa suprugom Teodosićem posle selidbe

Sin i ćerka Jelisavete Orašanin najveće su blago glumice

Sada mogu da kažem sa čim sam se sve SUOČAVALA... Jelisaveta Orašanin otkriva šta joj se dešavalo sa suprugom Teodosićem posle selidbe

Ni kofere još nije raspakovala Jelisaveta Orašanin prionula je na rad. Prva stavka na njenom radnom rasporedu bilo je 500. izvođenje predstave Hotel 88, što su propratili svi prestonički mediji. pa i ekipa magazina Story. Lepa glumica, vidno raspoložena odgovarala je na sva postavljena pitanja, pa čak i kada su se se u jednom trenutku sin i ćerka Jelisavete Orašanin našli kao tema.

Stiče se utisak da o naslednicima Petri i Bogdanu, koje je dobila u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem, ona retko i nerado govori, međutim, situacija je potpuno obrnuta.

Pročitajte: ZBOGOM ZAUVEK! Jelisaveta Orašanin uplakana objavila saopštenje, evo zašto je napustila porodični dom i šta im se desilo u stanu (FOTO)

Dramska umetnica obožava da priča o svoje dve najveće ljubavi, koje su joj život okrenule za 180 stepeni.

 

Boško Karanović

 

 

Ne žali se, naprotiv, tvrdi da ju je majčinstvo iz korena promenilo nabolje, da uživa u svakom danu sa svojim mezimcima ali i da je, budući da se konačno sa suprugom vratila i smestila u svom domu u Beogradu, došlo vreme malo i da bude uposlena.

 

Instagram

 

 

Pred njom je dosta projekata, zbog čega je uveliko angažovala bejbisiterku i sve uredila tako da Petra i Bogdan ne trpe.

Pročitajte: RAZLAZ je bio neizbežan! Sin i ćerka Jelisavete Orašanin su sa majkom, glumica NAPUSTILA muža i porodični dom, sve otkrila na Instagramu: Biković uz nju (FOTO)

Sve vezano za organizaciju u porodici, vaspitanom metodu kojem ona i Teodosić pribegavaju, životu u inostranstvu, izazovima i poteškoćama otkrila nam je tik pred izvođenje komada koji sa Andrijom Kuzmanovićem, Tamarom Krcunovićem i Vladimirom Aleksićem igra već šestu godinu zaredom.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading