Celebrity News

Alea Polumenta kreće u prvi razred: Upoznajte ćerku Ivone i Dada Polumente, devojčica je preslatka očeva kopija (FOTO)

Ivona i Dado Polumenta podelili lepe vesti

Alea Polumenta kreće u prvi razred: Upoznajte ćerku Ivone i Dada Polumente, devojčica je preslatka očeva kopija (FOTO)

Andreja Damnjanović

Ovih dana u porodičnom domu Dada Polumente odvijaju se živopisne pripreme za novo životno poglavlje u koje ulazi njihova starija ćerkica Alea. Ivona i Dado Polumenta lepe vesti podelili su i na mrežama, uz najlepše reči podrške za svoju devojčicu koja polazi u prvi razred.

Pročitajte: Bivša žena Dada Polumente razvezala jezik: Vreme je za istinu o Polumenti i o našem braku! Pogledajte njihovu jedinu zajedničku fotografiju

Mama joj je pomogla da obavi pripreme, odabere ranac, sveske i sve što je potrebno za ovaj važan dan, a potom su porodično prisustvovali na prijemu prvaka u jednu od najboljih novosadskih školi.

Instagram

 

Ivona i Dado Polumenta podelili lepe vesti uz fotografiju preslatke devojčice, kao i porodične uspomene koje su napravili njenog prvog dana u školi. Uz prelepe fotografije mama je Alei uputila posebno dirljive reči:

Instagram

 

- Naša najbolja, najhrabrija devojčice, želimo ti da bezbrižno koračaš kroz ovo najlepše đačko doba, uz predivne drugare, učiteljicu i da vam samo smeh, igra i radost odjekuju hodnicima i učionicama. Idemo u nove pobede, nova znanja i poglavlja života. Vole te mama i tata, seka i brat - napisala je ponosna mama.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading