Celebrity News

Išle jedna drugoj na rođendane, hvalile se u intervjuima, a onda...: OVO je rečenica zbog koje se Ceca zauvek naljutila na Seku Aleksić

Sukob Seke Aleksić i Cece Ražnatović desio se zbog njega

Išle jedna drugoj na rođendane, hvalile se u intervjuima, a onda...: OVO je rečenica zbog koje se Ceca zauvek naljutila na Seku Aleksić

Nije tajna da se sukobi na estradi često dešavaju, a jedan od njih desio se između Seke i Cece i to zbog čoveka koji im je godinama bio najbolji prijatelj.

Naime, ovih dana društvenim mrežama kruži fotografija iz vremena kada su se pevačice družile, a sukob Seke Aleksić i Cece Ražnatović činio se nezamislivim. Na fotografiji Ceca i Seka poziraju zagrljene u Cecinoj vili, ali od tada se u njihovom odnosu mnogo toga promenilo.

 

 

Sukob Seke Aleksić i Cece Ražnatović odigrao se u tišini, o tome nijedna nije želela da govori, a s vremena na vreme ipak bi se oglasile i zaboravivši na sve jedna drugoj čestitale važne događaje. Ipak, sukob je kulminirao posle smrti njihovog višegodišnjeg prijatelja Saše Vidića, sa kojim Ceca tada već neko vreme nije bila u kontaktu.

Pročitajte: Jedna rečenica je prekinula prijateljstvo koje je trajalo decenijama - Evo zašto su Ceca i Mira Škorić zaista prekinule svaki kontakt

Kada su je novinari pitali da to prokomentariše, Ceca je samo prošla pored njih, a onda se oglasila Seka i kako mnogi smatraju indirektno prozvala koleginicu statusom na "Twitteru":

- Pojedine persone treba da nauče šta je saosećanje i savest, da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo, ako ste barem malo pravi vernici, a ne mehanički - napisala je. 

arhiva HELLO!

 

Ovaj status kod novinara je izazvao znatiželju te su je upitali kome je bio upućen:

- Neću nikada otkriti kome je to bilo upućeno. Nikada neću razumeti ljude koji su u veri, a kad treba to da pokažu, oni to ne urade. Budi vernik i praštaj - podvukla je Aleksićeva, a na pitanje da li je zapravo mislila na Cecu Ražnatović, ona je odgovorila:

Pročitajte: Život je igra sudbine - Ceca i Dragana Mirković zagrljene na istom mestu! Pogledajte zajedničku fotografiju koja je u sekundi obišla svet

- Ne zanima me i ne interesuje me to. Pitajte te što spekulišu! Sašina smrt je za mene bila šok, čula sam se s njim desetak dana pre, planirali smo da pravimo neke stajlinge za mene. Teško mi je, iznenada se to desilo, pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je on čitavu estradu, pa i mene, ali sam sve praštala.

Komentari (0)

Loading