Celebrity News

Jedna rečenica je prekinula prijateljstvo koje je trajalo decenijama: Evo zašto su Ceca i Mira Škorić zaista prekinule svaki kontakt

Sukob Mire Škorić i Cece Ražnatović - svi detalji

Jedna rečenica je prekinula prijateljstvo koje je trajalo decenijama: Evo zašto su Ceca i Mira Škorić zaista prekinule svaki kontakt

Ata Images

Sukob Mire Škorić i Cece Ražnatović veoma intrigira domaću javnost, a kako upućeni tvrde, koren svega seže u početak prijateljstva, koje je trajalo decenijama. Naime, Ceca i Mira družile su se još kao devojke.

Od bliskog prijateljstva, u godinama koje su usledile došlo je do toga da su dobre drugarice prekinule svaki kontakt. Iako ni jedna ni druga nisu želele da iznose detalje - sukob Mire Škorić i Cece Ražnatović desio se, a to je potvrdila i sama Ceca:

Pročitajte: Kad sam se razbolela, Ceca je pokazala svoje PRAVO LICE - Bivša frizerka i kuma Bucka konačno progovorila o Ceci, spomenula je i Miru Škorić

‒ Što se tiče našeg odnosa, mogu samo da kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj, i to uvek s razlogom.

Sa druge strane, Mira je istakla da je u trenutku kada je doživela veliku porodičnu tragediju Ceca nije čak ni pozvala:

 

Youtube Screenshot

 

‒ Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, nije mi poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem, Jelena Karleuša je u tim teškim trenucima bila uz mene i pre svih mi izjavila saučešće. Ceca, eto, to nije učinila. Naravno, nikome ne zameram. Svako ima svoje razloge, ali istina je da me nije pozvala - rekla je i dodala:

‒ Puknu brakovi posle četrdeset godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Eto, prepolovite jabuku, pa pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre.

Pročitajte: Život je igra sudbine - Ceca i Dragana Mirković zagrljene na istom mestu! Pogledajte zajedničku fotografiju koja je u sekundi obišla svet

Sukob Mire Škorić i Cece Ražnatović, bar po rečima pevačice Mire Škorić ne može biti prevaziđen:

– Ne bih iznosila razlog jer ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije. Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, ne treba plakati, sve je to život. Jasno mi je da je interesantno, međutim, ne treba praviti od komarca magarca.

- Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj ‒ ispričala je Mira Škorić i naglasila da od pomirenja nema ništa.

 

Dejan Milićević

 

‒ Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovog sveta.

 

 

Komentari (0)

Loading