Celebrity News

Zbog detalja na vratu Nike Tošić nastao haos na Internetu: Njen odgovor RASPLAKAO SVE (FOTO)

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića oduševila

Zbog detalja na vratu Nike Tošić nastao haos na Internetu: Njen odgovor RASPLAKAO SVE (FOTO)

Atina i Nika, starija i mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkako su došle na svet izložene su budnom oku javnosti i medijima, želele one to ili ne. Budući da su u tinejdžerskom periodu, mnogi njihovi vršnjaci znatiželjni su da saznaju kako dane provode naslednice poznatih roditelja, te ne čudi što su obe na društvenim mrežama stekle ogromnu popularnost i brzinom svetlosti prikupile armiju folovera.

Ipak, starijoj Atini, fokus medija očito nije mnogo prijao, te je ona zbog velikog pritiska odlučila da se sa istih povuče, dok mlađa ćerka Jelene Karleuše dominira Tik-Tok platformom, a njene objave broje na hiljade pregleda i lajkova.

Pročitajte: Vreme je da svi saznate KAKVA JE ŽENA Jelena Karleuša - Otvoreno pismo Nike Tošić o majci potrešće vas do srži (FOTO)

Instagram

 

Vesela, harizmatična, duhovita i nadasve prirodna i samo svoja, Nika Tošić lako je osvojila srca korisnika socijalnih mreža, a mnogi su primetili da je sve više zainteresovana za modu koju prezentuje kroz svoje originalne klipove.

I promene u imidžu ove lepotice sve su češće. Eksperimentiše Nika sa frizurama, bojom kose, mejkapom i stilom oblačenja i za sve to ima veliku podršku pratioca, posebno devojčica njenog uzrasta.

Pročitajte: Kupatilo Nike Tošić veliko je poput nečije sobe! Karleušina ćerka otvorila nam je vrata svog kutka, primetili smo OVAJ detalj (FOTO)

Instagram

 

Svaki detalj koji ona ponese privlači veliku pažnju, a na najnovijoj njenoj objavi mnogima je za oko zapala ogrlica koju je ponela. Reč je o predivnom nakitu napravljenom od kamenčića bele boje na kojem dominira  jedan tirkizno plavi.

Pročitajte: Vreme da i ona kaže šta ima - Nika Tošić odabrala stranu i sve objavila javno! Duško likuje (VIDEO)

@.nikaspam

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

♬ original sound - ❀

Prava pomama nastala je među tinejdžerkama koje su odmah poželele da i sebi jednu istu nabave, pa su njen nalog preplavila pitanja gde ju je kupila, a oduševljenje je usledilo kada je Nika odgovorila da je ogrlica veoma pristupačna, te svoje virtuelne drugarice uputila gde je mogu pronaći.

Iako su možda svi očekivali da se radi o veoma skupocenom komadu, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića i ovog puta pokazala je da ne pati od luksuznih stvari. Ona je pre svega jedna prizemna i veoma skromna devojčica koja i pored raskoša u kojem živi preferira komade koji su dostupni svima, te ne čudi što je toliko u javnosti obožavana.

Komentari (0)

Loading