Lepota

Pred povratak u školu Nika Tošić napravila veliku PROMENU na licu: Evo kako joj stoji i koliko je drugačija (FOTO)

Izgled Nike Tošić sve više je na meti komentara

Pred povratak u školu Nika Tošić napravila veliku PROMENU na licu: Evo kako joj stoji i koliko je drugačija (FOTO)

Instagram

Izgled Nike Tošić doslovno se preko noći promenio.

Letnjem raspustu došao je kraj, a u domovima koji imaju školarce uveliko teku pripreme za 1. septembar i povratak u školske klupe. Ništa drugačija situacija nije ni u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića koji imaju dve preslatke tinejdžerke, veoma posvećene svojim školskim obavezama.

Instagram

 

 

Budući da je tokom leta mlađa njihova naslednica imala dosta prostora da se posveti društvenim mrežama gde je veoma popularna, pretpostavljamo da se na istima ona neće u narednom periodu toliko često oglašavati, pa poslednje dane avgusta koristi da bude nešto aktivnija i sa armijom pratioca podeli svoje simpatične snimke.

Pročitajte: Nika Tošić DRASTIČNO SMRŠALA - Pohvalila se rezultatima dijete, druga devojčica! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Na ovom najnovijem, u fokus je dospeo novi izgled Nike Tošić koji, inače, u poslednje vreme veoma privlači pažnju, a razlog je to što je doslovno preko noći devojčica izrasla u pravu malu damu.

Budući da je postala prava trendseterka koju modni trendovi sve više interesuju, Nika je od onih devojčica koja se ne libi da sa svojim izgledom eksperimentiše.

TikTok printscreen

 

 

Reklo bi se da je od mega popularne mame trinaestogodišnjakinja naslledila dosta toga i postala pravi mali mag za transformaciju, posebno kada su frizure u pitanju, a budući da je u dobu kada sve više vodi računa o ulepšavanju, ona je počela i da se šminka.

Pročitajte: Zbog detalja na vratu Nike Tošić nastao haos na Internetu -: Njen odgovor RASPLAKAO SVE (FOTO)

Izgled Nike Tošić koji se sve ćešće komentariše u superlativu, ona je sada dodatno ulepšala maskarom u prvi plan ističući svoje krupne okice, a devojčice njenog uzrasta oduševljene malom, ali efektnom promenom, odmah su krenule sa pitanjima koju šminku koristi.

 

 

Poznata po skromnosti iako je ćerka poznatih roditelja i sada već velika zvezda "Tik-Toka", Nika, kao i uvek do sada, rado je odgovarala na pitanja svojih vršnjakinja i sa njima podelila iskustva na pomenutu temu, a upravo to je i jedan od razloga zašto je toliko omiljena i obožavana.

Komentari (1)

Loading
Zika

16:28 31.08.2023

Jadna deca. Gde se ne bacise na lepog tatu vec na mamu....