Celebrity News

STOMAČIĆ ne laže: Pogledajte fotografije Jelene Đoković sa US opena zbog kojih danas SVI ČESTITAJU Novaku

Trudna Jelena Đoković - pitaju se svetski medij

STOMAČIĆ ne laže: Pogledajte fotografije Jelene Đoković sa US opena zbog kojih danas SVI ČESTITAJU Novaku

Ata Images

US Open je počeo a porodica Đoković zauzela je svoje mesto na tribinama, kako bi Novaka na ovom turniru bodrila do samog finala.Fotografije Jelene Đoković i malog Stefana, koji vatreno navijaju za Novaka obišle su domaće i svetske medije, a pitanje koje su svetski tabloidi između redova postavili bilo je kratko "Trudna Jelena Đoković?".

Supruga Novaka Đokovića koja u loži sve češće iznenađuje svojim modnim izdanjima, ovoga puta blistala je u midi žutoj haljini sa potpisom srpske dizajnerke Marije Tarlać. Ceo look upotpunila je zlatnim nakitom i o njenom izgledu dosta se pisalo.

 

Profimedia

 

Pa ipak, ono što je posebno privuklo pažnju i navelo svetske medije da pomisle da je Jelena Đoković trudna, bilo je to da se tokom celog meča ona suptilno dodirivala u predelu stomaka, pa se nekima čak učinilo da mazi stomačić koji se blago nazirao ispod haljine.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Đoković, Noleta obuzele emocije dok je mazi po stomaku! Pogledajte samo kako joj divno stoji blagosloveno stanje (FOTO)

Mnogi su se zapitali da li će porodica Đoković postati bogatija za još jednog člana, a kako se tim povodom Jelena nije oglasila, ostaje da vidimo da li će iz doma porodice Đoković uskoro stići lepe vesti.

 

Profimedia

 

 

 

Komentari (1)

Loading