Celebrity News

TRUDNA Jelena Đoković, Noleta obuzele emocije dok je mazi po stomaku! Pogledajte samo kako joj divno stoji blagosloveno stanje (FOTO)

Trudna Jelena Đoković ne skida osmeh sa lica

TRUDNA Jelena Đoković, Noleta obuzele emocije dok je mazi po stomaku! Pogledajte samo kako joj divno stoji blagosloveno stanje (FOTO)

ATA images

Ove godine u julu biće tačno devet godina kako je sa svojom dugogodišnjom devojkom najbolji teniser sveta, Novak Đoković uplovio u bračne vode. Nakon što su saznali predivne vesti, da je trudna Jelena Đoković, tada još uvek Ristić, zaljubljeni par zakazao je venčanje na Svetom Stefanu, daleko od kamera i fotoreportera.

Na večnu ljubav zakleli su se u crkvi, a potom, sa odabranim gostima, nastavili svadbeno veselje na mondenskom poluostrvu.

- Kada sam je video prvi put u venčanici, da se smeši i ide ka meni. Izgledala je kao anđeo. Pokušavao sam da ostanem u tom momentu i da ga dobro zapamtim. Koncentrisao sam se na nju, njen osmeh i na našu bebu. Bio je to zaista savršen momenat - govorio je Novak nakon toga.

Pročitajte: Uslikani na ulici! Šokiraće vas snimak Novaka i Jelene iz Monaka koji je preplavio internet, evo kakav je ZAISTA taj brak (VIDEO)

Venčanje se održalo u posebno napravljenoj mermernoj kupoli, a nakon što su svi aplauzom pozdravili njihov novonastali brak, trudna Jelena Đoković bacila je bidermajer napravljen od kombinacije ljubičastog i belog cveća.

Ona je tog dana blistala u korset haljini sa golim ramenima, ukrašenom ručnim radom, a kreirala ju je poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton. O venčanici poznate neveste pisao je i američki "Vogue" magazin gde se između ostalog navodilo i da je haljina nalik "Botičelijevim platnima". Prestižni modni magazin pisao je takođe i da je na Jeleninu haljinu bio prišiven crveni končić, koji je mladu štitio od uroka.

Pročitajte: POTRES u porodici! Bivši dečko Jelene Đoković se vratio u njen život i stao pred Novaka - Evo šta je Đoković uradio (FOTO)

- Bila sam veoma srećna. Možda je bilo teško kontrolisati emocije i zbog toga što sam bila u drugom stanju. Blagoslovena sam što imam Novaka u svom životu. Ne bih mogla da zamislim boljeg partnera - rekla je gospođa Đoković koja je nekoliko meseci nakon ovog čina na svet donela sina Stefana

Komentari (0)

Loading