Celebrity News

Elena Georgiev prvi put u javnosti: Ovo je mlađa ćerka Vlade i Milice, pogledajte šta je već postigla i na koga liči (FOTO)

Ćerka Vlade Georgieva već niže uspehe

Elena Georgiev prvi put u javnosti: Ovo je mlađa ćerka Vlade i Milice, pogledajte šta je već postigla i na koga liči (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

Kantautor Vlado Georgiev sa izabranicom Milicom Samardžijom sa kojom je dobio dve naslednice uživa u porodičnom životu, međutim svoju privatnost on nikada nije želeo da deli sa javnošču niti je za medije o svojoj porodici govorio. Daleko od očiju javnosti on je posvećen otac koji ponos ne krije, a mezimice su centar njegovog sveta. Starija ćerka Vlade Georgieva na svet je došla u septembru 2016. godne, a prvu fotografiju imali smo prilike da vidimo tek nakon dve godine od Sofijinog rođenja, dok drugu ćerkicu Elenu koja je njihov život ulepšala februara 2018., pevač još uvek nije želeo da pokaže javno.

Ipak, na društvenim mrežama ponosni tata s vremena na vreme obraduje svoje fanove, te podeli intimne trenutke koji život znače.

Tako je i ovog puta on na svom "Twiterr" nalogu punog srca i preplavljen najlepšim emocijama objavio fotografiju mlađe lepotice koja je po svemu sudeći talenat i ljubav prema muzici i sve što ovu umetnost prati, nasledila od popularnog Barbe.

Pročitajte: Možeš otac da joj budeš - Svi su zgroženi zbog onoga što je Vlado Georgiev uradio Sari Jo (FOTO)

 

Samo da prijavim da je moja mala sreća juče dobila prvu medalju i dve diplome, bila prva u dve kategorije u plesu - pohvalio se Vlado na pomenutoj društvenoj mreži, a iako se na fotografiji njegova mezimica ne vidi jasno već je u prvom planu njena diploma, čestitke povodom uspeha kojom je ćerka Vlade Georgieva obradovala čitavu porodicu, preplavile su njegov nalog.

U jednom intervjuu za magazin "Hello!", Vlado je iskreno pričao šta mu u periodu Sofijinog i Eleninog odrastanja predstavlja najveći izazov, a šta uživanje.

- Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude. To ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nikada nisam primećivao dok nisam postao otac.

Pročitajte: Dom Vlade Georgieva je tamo gde su ćerke Sofija i Elena - Fotografija porodične sreće će vas raznežiti

Ata Images

 

Otkako se ostvario u ulozi oca, Vlado je maksimalno posvećen porodici, a ćerkice uz nevenčanu suprugu Milicu odgaja u duhu pravih porodičnih vrednosti. Ljubav sa deceniju i po mladom partnerkom, tada studentkinjom Pravnog fakulteta u Beogradu, desila mu se na snimanju spota za pesmu Iskreno. Od prvog dana su se pronašli i uživaju jedno u drugom bez potrebe da stanu pred matičara. Za njegov 40. rođendan par je priredio lažnu svadbu na kojoj su oboje rekli „ne“.

Oni su tada, naime, pozvali prijatelje i rođake u restoran na Košutnjaku, a goste je dočekao slavljenik sa Milicom i matičarem. Međutim, kada je matičar pitao Vlada i Milicu da li su spremni da se venčaju, oboje su rekli „ne“ kao iz topa.

Komentari (0)

Loading