Celebrity News

Mama Jelena je zabranila duvanje svećica: Zavirite na proslavu 6. rođendana Tare Đoković, bela haljinica će vas osvojiti (FOTO)

Ćerka Jelene i Novaka Đokovića proslavila 6. rođendan

Mama Jelena je zabranila duvanje svećica: Zavirite na proslavu 6. rođendana Tare Đoković, bela haljinica će vas osvojiti (FOTO)

Sin i ćerka Jelene i Novaka Đokovića centar su sveta svojih roditelja, njihov najveći životni pokretač i snaga, a posebno su oni velika podrška slavnom tati koji se trenutno na US Openu bori za 24. grend slem titulu.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Kada god su u prilici, mališani Stefan i Tara bodre Noleta sa tribina velikih turnira koje redom osvaja, a to je slučaj i na ovogodišnjem u Americi, gde se svi nadaju da će ponovo podići pehar.

Pročitajte: Ćerka Novaka i Jelene Đoković novom frizurom oduševila sve na Instagramu - Tara se tako skockala da svi pričaju o njoj (FOTO)

I pored gustog rasporeda, teniski as za svoju porodicu pronalazi vremena i sa njima provodi dragocene trenutke između mečeva i napornih treninga, a ovog puta oni su imali poseban povod da decu izvedu u prirodu, daju sebi oduška i uživaju.

Ata Images

 

 

Naime, ćerka Jelene i Novaka Đokovića napunila je šest godina, a mama, tata i straiji bata priredili su joj prelepo iznenađenje.

Pročitajte: Frizura Tare Đoković je predmet svih razgovora na Vimbldonu - Pogledajte kako se skockala preslatka Novakova i Jelenina ćerka (FOTO)

U divnom ambijentu jednog njujorškog parka, porodica Đoković napravila je mali piknik, a fotografija koju je Jelena podelila na "Instagramu", izazvala je najlepše reakcije njenih pratioca.

Instagram

 

 

- Tarin šesti rođendan - napisala je u opisu fotke srećne porodice koja bosonoga trči po travi držeći mnoštvo raznobojnih balona.

Odevena u sneg belu haljinicu, ćerka Jelene i Novaka Đokovića izgledala je poput prave male princeze, a pored čestitki koje ne prestaju da pristižu na adresu njenih roditelja, mnogi su prokomentarisali da Đokovići zaista znaju da uživaju u malim stvarima i da su pravi primer harmonije i sklada.

Shutterstock

 

 

Inače, Stefan i Tara svoje rođendane slave na neuobičajen način, bez svećica na rođendanskoj torti, a zašto je to tako, Jelena je otkrila za naš magazin:

- Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju?! Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim taj običaj - rekla je Jelena jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading