Celebrity News

Nepoznati dečak Novaka zove TATA: Ovo je snimak koji je u sekundi obišao svet, oglasila se i majka deteta sa svojom stranom priče

Razvod Jelene i Novaka Đokovića tema je portala kada god se u porodici dogode noviteti

Nepoznati dečak Novaka zove TATA: Ovo je snimak koji je u sekundi obišao svet, oglasila se i majka deteta sa svojom stranom priče

AELTC/Joe Toth/Getty Images

Niko ne može sa sigurnošću da tvrdi zašto je razvod Jelene i Novaka Đokovića redovna tema medija.

Teniser i njegova supruga ne daju mnogo povoda da se o njihovom odnosu u braku govori toliko, ipak kada god se dogodi neka promena unutar porodice, selidba, preseljenje ili na društvene mreže isplivaju slike na kojima roditelji tenisera nisu blagonakloni prema poznatoj snaji, spekulacijama po pitanju razlaza nema kraja.

Photo by Clive MasonGetty Images

 

Nije tajna da sportista i predsednica Fondacije Novak Đoković, poput mnogih drugih parova, imaju probleme. 

Pročitajte: Majka Jelene Đoković se pojavila u Novakovoj loži- Da li ste prepoznali kontroverznu Veru, evo kako sada izgleda (FOTO)

Uglavnom je reč o situacijama koje su vrlo rešive i posle pomirenja samo dodatno učvršćuju njihov odnos i čine ih boljim roditeljima svojim mališanima Tari i Stefanu.

Trude se najbolji teniser sveta i njegova izabranica da sve razgovorom rešavaju, svojim primerom putem Instagrama pokazuju koji su to kursevi za bolje bračne odnose i roditeljstvo poželjni, istovremeno ističu da ih spajaju unikatni pogled na svet, ljubav prema prirodi, zdravoj ishrani i putovanjima.

Profimedia

 

Iako imaju dovoljno novca da svake godine obilaze najelepše destinacije na svetu, poznati supružnici biraju da gotovo svake godine letuju u svom novom domu u Crnoj Gori i planinare po brdovitim, planinskim predelima Srbije.

Otkako su im deca malo porasla Novak i Jelena gotovo su nerazdvoji. Našli su način kako da usklade njegove mečeve i obaveze mališana oko škole te se prate u stopu, podržavaju, poštuju, što su sve odlike jednog savršenog braka.

Pročitajte: Vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji konačno pred vama- Pogledajte kako su uredili unutrašnjost, boja nameštaja ne sviđa se svima (FOTO)

Svima je jasno da je razvod Jelene i Novaka Đokovića godinama unazad proizvod bezrazložnih spekulacija, ipak nedavno se pojavila jedna duhovitost koja je ponovo ovu temu po portalima pokrenula.

Naime, američka blogerka Lusi Fink objavila je na Instagram profilu snimak svog sna koji gleda teniski meč i najboljeg među teniserima sveta naziva tatom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucie Fink (@luciebfink)

 

Svi su za početak zanemeli, a nakon njenog objašnjenja tek je usledio šok.

Amerikanka je, naime, pojasnila da njen suprug neopisivo liči na Đokovića te da je to razlog što joj se naslednik zbunio.

- Moj suprug neverovatno liči na Novaka Đokovića i zbog toga ga stalno zaustavljaju na ulici. Evo šta se zbog toga sada dogodilo sa našim sinom - šaljivo je napisala Lusi, a naravno čim je to došlo do domaćih medija počeli su da se nižu štosevi na Novakov i Jelenin račun i moguće probleme koji bi iz ovoga mogli da se izrode.

Pogledajte u produžetku da li je baš tolika sličnost Novaka i supruga Lusu Fink.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucie Fink (@luciebfink)

 

Komentari (0)

Loading