Celebrity News

Luksuznije nije moglo: Novak i Jelena vlasnici su nove nekretnine u OVOM naselju u Crnoj Gori, od cene će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Novi dom Jelene i Novaka Đokovića u Crnoj Gori košta kao dva luksuzna stana u Beogradu

Luksuznije nije moglo: Novak i Jelena vlasnici su nove nekretnine u OVOM  naselju u Crnoj Gori, od cene će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Profimedia

Skupocena vila u mirnom porodičnom naselju Portonovog je novi dom Jelene i Novaka Đokovića.

Teniser i njegova izabranica svojevremeno su posedovali stan u Porto Montenegru, ništa manje luksuznom delu Tivta, gde su se mogli usidriti svojom jahtom Dijanom.

Pročitajte: Stajling Jelene Đoković izazvao HAOS: Sve žene na moru nose kupaći, a pogledajte šta je Jelena navukla na sebe dok se šeta na jahti (FOTO)

Tamo su posedovali stan na poslednjem spratu, međutim, kako je turista sve više, samim ti prilika za odmor je malo odlučili su da nekretninu prodaju i kupe nešto u čemu će porodično uživati.

profimedia

 

Prošle godine, dok nisu doneli konačnu odluku o kupovini kuće, oni su odseli kod Jugoslava Karića u vili u Ljutoj za koju se verovalo da je po razvodu pripadala njegovoj supruzi Eleni Karaman.

Imali su supružnici tada prilike da prošetaju Bokom, osete miris mora, vetra, porazgovaraju s mešanima i zaključe gde bi im bilo najpametnije da investiraju novac.

Pročitajte: Procurio snimak privatnog razgovora Novaka i Jelene sa VImbldona: Poslušajte kako mu se ona obraća i kako se ponaša prema njemu, neverovatno

Odluka je pala na Portonovi, luku u kojoj su tokom godine usidrene najmodernije i najskupocenije jedrilice, između ostalog, donedavno je bila tu parkirana i Novakova Dijana.

Instagram

 

Priča se da je brod, nazvan po njegovo majci, on otuđio i kupio nov a dok se ne dozna tačno o kakvoj investiciji je reč mediji su fokusirani na novi dom Jelene i Novaka Đokovića u Crnoj Gori.

Pročitajte: Ovako izgleda telo žene koja ne jede meso: Jelena Đoković se skinula u bikini, zlobnici joj ne daju mira FOTO

Prema izvoru bliskom poznatim supružnicima njihova najnovija nekretnina smeštena je u luks kompleksu kod Kumbora.

To naselje ima i stanove, kuće i vile. Stambene jedinice, prema podacima koji se mogu naći na internetu, kreću se od 400.000 do 10 miliona evra, a imaju i one koje su posebne i njihova cena je 15 miliona.

Profimedia

 

Ako se u nešto veruje, to je da Novak sigurno nije štedeo.

Komentari (0)

Loading