Celebrity News

Ćerka Nemanje Stevanovića PRVI PUT uslikana! Maša je sada velika devojka, jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liči (FOTO)

Ćerka Nemanje Stevanovića izrasla je u pravu malu damu

Ćerka Nemanje Stevanovića PRVI PUT uslikana! Maša je sada velika devojka, jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liči (FOTO)

Boško Karanović

Kako izgleda ćerka Nemanje Stevanovića do sada nismo imali prilike da vidimo.

Otkako je još davne 2007. godine kročio na "Grandovu" scenu i odlučio da u velikom muzičkom takmičenju pokaže sav svoj talenat, Nemanja Stevanović osvojio je srca širokog auditorijuma i izdvojio se osim glasom tako i svojom pojavom, međutim iako su mu predviđali blistavu pevačku karijeru, već neko vreme on se povukao iz javnosti i znatno se posvetio porodičnom životu.

Boško Karanović

 

 

Reklo bi se da je pevač čitav svoj svet podredio supruzi Jeleni koja mu je podarila preslatku naslednicu Mašu, međutim ovaj požrtvovani otac i suprug svoju porodičnu intimu izabrao je da sačuva od znatiželjne javnosti, te svoje dve dame ne želi preterano da eksponira.

Kako njegova supruga izgleda, ipak u nekoliko navrata imali smo prilike da vidimo i svi se slažu da Jelena zaista izgleda sjajno, međutim ćerka Nemanje Stevanovića nije bila izložena medijima, a priliku da saznamo kako je porasla dobili smo pre nekoliko dana.

Pročitajte: Ženo, da li si realna? Nemanja Stevanović došao na događaj sa suprugom Jelenom, svi šokirano gledaju šta je obukla (FOTO)

Naima, proslava dečjeg rođendana koju je organizovao njegov kolega sa suprugom, bio je povod da se tročlana porodica pojavi zajedno, a fotoreporteri su iskoristili priliku i zabeležili kadrove koje do sada nismo videli.

Ata Images

 

 

Supruga i ćerka Nemanje Stevanovića pravile su pevaču društvu na ovom slavlju, a svi redom su komentarisali da je pravi srećnik što pored sebe ima ovakve dve lepotice.

Ata Images

 

 

Atraktivna Jelena ponela je pink haljinu sa dubokim šlicem uz koje je uklopila bež sandale na potpeticu, a kosu je uvila u holivudske lokne, dok je Nemanja svoju dragu savršeno ispratio u eleganciji odenuvši bele pantalone košulju i braon mokasine.

Ata Images

 

 

Ipak, mala Maša prikupila je najviše komplimenata. Ona je zablistala u kombinaciji prilagođenoj njenom uzrastu, sneg beloj svečanoj haljinici sa karnerima, a na noge je obula crne cipelice i soknice i stavila svima do znanja da iako tako mala neguje autentičan stil.

Ata Images

 

 

Mnogi su se iznenadili koliko je Maša porasla, a gotovo svi su se složili da je Nemanjina naslednica preslatka, prava mala dama, ali i devojčica za primer.

Komentari (0)

Loading