Celebrity News

Maćeha stvarno nije isto što i majka: Otkriveno kako se Viki ponaša prema Tašketovoj ćerki iz prvog braka, porodične tajne šokirale sve

Ćerka Dragana Taškovića i Viki ovako se slažu

Maćeha stvarno nije isto što i majka: Otkriveno kako se Viki ponaša prema Tašketovoj ćerki iz prvog braka, porodične tajne šokirale sve

Viki Miljković već dugi niz godina sa svojim suprugom uživa u ljubavi i sreći koje je upotpunio dolazak sina Andreja, pa se malo ko seća da on iza sebe već ima brak sa izvesnom Gordanom, iz kojeg je na svet došla ćerka Dragana Taškovića Tašketa.

Instagram

 

 

Budući da Tašketova naslednica Jelena ne živi u Srbiji, ona gotovo uopšte nije medijski eksponirana, a ono što je poznato jeste da je visoko obrazovana ekonomistkinja i da je u jednom nemačkom gradiću osnovala porodicu i da se bavi ugostiteljstvom.

Instagram

 

 

- Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao - pohvalio se jednom prilikom Taške.

Pročitajte: Molitve za drugog SINA su USLIŠENE - U dom Viki i Tašketa stigao je ON, lep je kao lutka (FOTO)

- Jelena je od detinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

Instagram

 

 

Iako dugo živi u inostranstvu ćerka Dragana Taškovića često posećuje oca i brata, a sa maćehom Viki ima divan odnos što potvrđuju i fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Instagram

 

 

Iako Viki o Jeleni ne priča preterano, nikada nije krila da joj je ona velika pomoć kada je u pitanju obrazovanje sina Andreja sa kojim se takođe odlično slaže i za nju ima samo reči hvale:

Instagram

 

- Jelena je divna osoba, puna samopouzdanja, uspešna i izuzetno mila i draga - rekla je jednom prilikom pevačica.

Komentari (0)

Loading