Celebrity News

Devojka Alekseja Bjelogrlića KONAČNO u javnosti: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, tata Dragan se ne pita ništa

Devojka Alekseja Bjelogrlića po svemu sudeći nije više tajna

Devojka Alekseja Bjelogrlića KONAČNO u javnosti: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, tata Dragan se ne pita ništa

Otkako se sin Dragana Bjelogrlića pojavio na javnoj sceni znatiželjni mediji nastoje da doznaju nešto više o šarmantnom momku. Da je zgodan i talentovan za glumu to su već na samom početku svi mogli da posvedoče, ali osim toga o Bjelinom nasledniku do sada se nije moglo doznati ništa što bi širu javnost zanimalo ili pak zaintrigiralo.

Ko je devojka Alekseja Bjelogrlića, da li je zaljubljen, kakav odnos gaji sa ocem i sestrom poznatom novinarkom Miom Bjelogrlić pitanja su koji bi novinari mladom umetniku rado voleli da postave, nažalost, on se na intervjue ne odaziva. 

Pročitajte: Sin Dragana Bjelogrlića tatu je učinio ponosnim- Stigao je PRVENAC Alekseja Bjelogrlića, pogledajte prvu fotografiju

Čak i kada je reč o premijeri njegovih filmova, predstava ili učešću u seriji, pronađe način da medije eskivira, a ako je baš u obavezi da govori on to čini isključivo o profesionalnim temama.

Teme kao što su ljubav i porodica očigledno će zauvek ostati njegova mala tajna, bar se tako donedavno mislilo.

Instagram

 

Na iznenađenje svih Bjelin sin na Instagramu je objavio fotografiju sa lepom brinetom. Oboje se smeškaju dok joj on nosem dodiruje slepočnicu.

Šta su drugo korisnici Instagrama mogli da pomisle do da je na slici devojka Alekseja Bjelogrlića, a bilo je i onih kojima se učinilo da sa umetnikom pozira sestra Mia, sa kojom je prethodno pozirao na crvenom tepihu povodom pretpremijere očevog filma "Čuvari formule". Ovo moramo da isključimo kao mogućnost pošto je očigledno da je u pitanju neka druga devojka.

Pročitajte: Dugo su krili - Nina Janković promenila život Alekseja Bjelogrlića, tata Dragan ga podržava (FOTO)

Šta god da je od ponuđenog, interesantno je to da je glumac bar nakratno po prvi put dozvolio da njegova intima dospe na društvene mreže u medije, pa i javnost.

Instagram

 

Svi se nadaju da ovo nije izuzetak, te da će se ubuduće Aleksej slobodnije obraćati svojim pratiocima.

 

Komentari (0)

Loading