Celebrity News

Svi na okupu: Ovo je jedina porodična fotografija Željka Samardžića sa ćerkama, jedna ima LJUBIČASTU kosu! Da li vam liče na njega?

Porodica Željka Samardžića njegov je najveći ponos

Svi na okupu: Ovo je jedina porodična fotografija Željka Samardžića sa ćerkama, jedna ima LJUBIČASTU kosu! Da li vam liče na njega?

Jedan od omiljenih pevača na našem estradnom nebu od onih je koji su svoju karijeru gradili isključivo na kvalitetnim pesmama prepunim emocije, a osim što je veoma uspešan i cenjen na tom polju, on se može pohvaliti i pravim skladom na privatnom planu. Porodica Željka Samardžića njegov je najveći uspeh, a čine je divna supruga Maja sa kojom je u braku već 45 godina i koja mu je podarila tri naslednice, SanjuDanijelu i Minju.

Instagram

 

 

Svoju suprugu Maju, Željko je upoznao u rodnom Mostaru gde je jedne večeri nastupao sa svojim bendom. U sali Ekonomske škole, primetio je simpatičnu i tihu devojku, a kada se raspitao rekli su mu da sa njom nema šanse jer je odličan učenik, a otac joj je profesor i verovatno joj se neće svideti muzičar. Željko je odlučio da rizikuje i prišao joj, počeli su da pričaju, a on ju je posle nekoliko minuta u šali zamolio da se uda za njega.

Pročitajte: Dijagnoza mu je srušila svet u trenu - Željko Samardžić bije najtežu životnu bitku, supruga Maja plače svaki dan

Viđali su se deset meseci, a posle njene maturske večeri na kojoj je Željko pevao, zaprosio ju je , a Maja je pristala uprkos protivljenju roditelja, te je organizovano intimno venčanje u prisustvu kumova, svedoka i nekoliko prijatelja.

Luka Šarac

 

 

Nakon toga na svet je došla prva naslednica Sanja, a dve godine kasnije usledio je jedan od najtežih trenutaka koji porodica Željka Samardžića ni danas ne uspeva da preboli. Dobili su dečaka, koji je posle samo tri meseca preminuo zbog komplikacija sa crevima, međutim, kako sam pevač kaže, Bog ih je pogledao i dao im još dve ćerke - Danijelu i Minju.

Pročitajte: Lepša od svake mlađe ljubavnice - Supruga Željka Samardžića posle dugo vremena u javnosti, jedan detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Porodica Željka Samardžića najveći je ponos popularnog pevača i najjači vetar u leđa u svim segmentima života, a tome može da posvedoči i predivna porodična fotografija na kojoj prvi put vidimo sve članove na okupu.

Instagram

 

 

Budući da se ćerke Željka Samardžića vešto kriju od očiju javnosti i svoju intimu brižljivo čuvaju, njihove zajedničke fotke veoma su retke. Ipak, skladna porodica Željka Samardžića jednom prilikom osvanula je na njegovom "Instagram" profilu i nema ko nije primetio da su njegove ćerke zaista prave lepotice, ali i da neverovatno liče na poznatog oca.

 

Komentari (0)

Loading