Celebrity News

Oduzeli su joj je kada je imala samo četiri godine! Evo kako sada izgleda ćerka Ivane Stamenković Sindi: Petra je mamina kopija (FOTO)

Ćerka Ivane Stamenković Sindi prava je lepotica

Oduzeli su joj je kada je imala samo četiri godine! Evo kako sada izgleda ćerka Ivane Stamenković Sindi: Petra je mamina kopija (FOTO)

Nekadašnja članica grupe "Models" oduvek je privlačila pažnju nestvarnom lepotom i savršenim fizičkim izgledom, a da je ćerka Ivane Stamenković Sindi od nje nasledila samo najbolje svedoči fotografija koju je putem društvene mreže modelsica podelila.

Instagram

 

 

Trinaestogodišnja Petra Pavlović, koju je pevačica dobila u braku sa beogradskim biznismenom Nikolom, svakako je nešto najlepše što joj se u životu dogodilo, a svima je dobro poznato da se nakon kraha braka godinama borila za njeno starateljstvo, koje je na kraju ipak pripalo ocu.

Pročitajte: Dečko Ivane Stamenković je strogo čuvana tajna, a evo i zbog čega!

- To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi - započela je Sindi, pa nastavila:

 

 

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri i po godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam.

Pročitajte: Ivana Stamenković Sindi: Mogla sam da se UDAM ZA MILIJARDERA, ALI NISAM HTELA, sreća nije u novcu

Teško je ova odluka suda pala atraktivnoj Ivani koja svaki trenutak sa svojom naslednicom koristi da što lepše i kvalitetnije provede, da sa njom popriča o svemu što se tinejdžerki dešava kada nije sa njom i da joj ugodi na sve načine.

Instagram

 

 

Zato popularna mama i ćerka Ivane Stamenković Sindi najviše uživaju u samo njihovim danima, a osmesi na licima koji ih krase svedoče njihovoj neverovatnoj povezanosti.  

Komentari (0)

Loading