Celebrity News

Mogla je da ostane bez sina! Isplivali detalji bolne borbe za starateljstvo nad sinom: Suzana Jovanović PROŠLA PAKAO

Sin Suzane Jovanović bio je njen svet od prvog dana, a borba za starateljstvo nad njim izgledala je ovako

Mogla je da ostane bez sina! Isplivali detalji bolne borbe za starateljstvo nad sinom: Suzana Jovanović PROŠLA PAKAO

Kada je Suzana Jovanović svojevremeno upoznala svog supruga Sašu Popovića već je imala sina Danijela, o čijem ocu za domaću javnost nikada nije govorila. Sin Suzane Jovanović ubrzo je od Saše Popovića dobio neverovatnu količinu očinske ljubavi, a danas Sašu smatra svojim ocem.

Ipak, borba za starateljstvo nad sinom nije išla glatko, otkriva za "Svet" Ljiljana Jevremović, nekadašnja ljubavnica Dragana Kojića Kebe.

Pročitajte: Suzana Jovanović pet dana pred svadbu sina snajki uputila brutalnu poruku - Postoji JEDNA STVAR KOJU NE TOLERIŠEM

Instagram

 

- Suzani sam svojevremeno pomogla da dobije starateljstvo nad sinom Danijelom - kaže ona za "Svet", dodavši da je zauzvrat ona od "Granda" svojevremeno dobila svojevrsnu blokadu, jer su brojne kolege iz muzičke industrije tom prilikom podržale Kebu u vreme njihovog suđenja za dokazivanje očinstva nad zajedničkom ćerkom Inom.

- Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederevu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da on čuva dete pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela za nju i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani drug mi je rekao da je to mojom zaslugom.

Sin Suzane Jovanović ipak je pripao majci i uz nju i Sašu izgradio je srećan život. Danas je srećno oženjen a majka se potrudila da mu u životu nikada ne zafali ljubavi i podrške.

 

Komentari (0)

Loading