Moda

Papuče Dragane Katić samo za najsmelije dame sa stilom: Na Instagramu joj se smeju, da li biste vi smeli ovo da obujete? (FOTO)

Papuče Dragane Katić posebnog su oblika i specifičnog đona

Papuče Dragane Katić samo za najsmelije dame sa stilom: Na Instagramu joj se smeju, da li biste vi smeli ovo da obujete? (FOTO)

Poznato je da Dragana Katić poseduje specifičan ukus za odvevanje. Voditeljka neguje prefinjen stil, poslovno-elegantan a neretko odabirom garderobe ruši tabue i postavlja nove standarde. Sve navedeno svrstava je u trendseterke, a tu činjenicu potvrđuju i nove papuče Dragane Katić ili bolje rečeno klompe u kojima se ona nedavno pojavila na snimanju emisije "Nikad nije kasno".

Instagram

 

Nova sezona uveliko se snima, a Dragana budući da se tek vratila sa mora odmorna je i orna za nove izazove.

Pročitajte: Bela boja, a sakriva višak kilograma- Savršenu letnju haljinu Dragane Katić morate odmah nabaviti, ona je nosi i na proslavi rođendana

Kako joj je počeo prvi snimajući dan podelila je sa pratiocima na Instagramu, a odabirom obuće dospela je i u fokus medija.

U studiju se ona, naime, pojavila u beloj košulji, crnim helankama i gumenim klompama sa kajišem iste nijanse. Do sada u njima ona do sada nije viđena, a nije dokazano ni da ih je nosila bilo koja druga domaća javna ličnost.

Instagram

 

Crne, glomazne, nalik na gumene seoske opanke, papuče Dragane Katić izazvale su ogromnu pažnju prvenstveno njenih fanova, koji su bili podeljeni u komentarima.

Uprkos tome što su klompe zasigurno izuzetno udobne mnogima se nisu dopale, dok je pojedinima bilo čudno da ih vide baš na nogama voditeljke koja gaji isključivo poslovno-elegantni stil.

Pročitajte: Haljina Dragane Katić je pametan izbor- Sakriva višak kilograma, a tako je elegantna FOTO

Pred kamerama ona je uvek besprekorno doterana, a nije tajna da skockana od glave do pete ona odlazi čak i do pijace, pa i u teretanu.

Jedini ustupak je što  tada ona nosi patike, ali klompe do sada nije obuvala.

Instagram

 

 

Oni kojima se Draganin autfit dopao tvrde da ih njen novi izgled nimalo nije iznenadio jer je uvek pomerala granice, te da u svom garderoberu ona zasigurno ima još ovakvih komada.

 

 

 

Komentari (0)

Loading