Celebrity News

Aleksandra Kovač povukla potez koji je šokirao sestru Kristinu i sve objavila na Instagramu: Da li je moguće? (FOTO)

Pomirile se Aleksandra i Kristina Kovač vest je dana

Aleksandra Kovač povukla potez koji je šokirao sestru Kristinu i sve objavila na Instagramu: Da li je moguće? (FOTO)

Dugi niz godina javnost je upoznata sa činjenicom da su sestre Kovač u svađi. Naime, Kristina se nekoliko puta što direktno, što indirektno na tu temu izjašnjavala, dok ni Aleksandra nije bila ćutljiva. Dosta se o odnosu dve nekada najbliže sestre raspravljalo, spekulisalo se da li je stvarno Roman Goršek, Aleksandrin momak, stao između njih, postavljalo se i pitanje pomirenja, nažalost, nikada do sada se nisu stvorili uslovi za to. Medijski natpisi poput "Pomirile se Aleksandra i Kristina Kovač", najpre su se očekivali nakon smrti oca kantautorki, pokojnog kompozitora Kornelija Kovača, ali uprkos velikom bolu, koji je trebalo da ih ujedini, sestra su ostale udaljene i mentalno, pa i fizički budući da je Kristina živi van granica naše Zemlje.

Pročitajte: MOJA PRAVA PORODICA: Kristina Kovač dan posle sahrane oca napisala post koji svi komentarišu, evo šta je sve rekla (FOTO)

Ata Images

 

Nedavno se, na iznenađenje svih, dogodilo pravo čudo. Smrt oca možda sestre nije uspela da pomiri, ali zato muzika jeste. Dobro je poznato koliko su Aleksandra i Kristina opčinjene notama. Svojevremeno su bile autorke i pevačice popularne grupe K2, čije numere i dan-danas javnost obožava. Zajedno su napisale brojne hitove za kolege i koleginice, neki od njih završili su i na Beoviziji, a po svemu sudeći baš ovo takmičenje dovelo je do toga da nekada najpopularnije sestre zakopaju ratne sekire.

Pročitajte: Sestre Kovač uspele da se zakače i na Božić! Aleksandra: Trpim laži, a ne reagujem; Kristina: Preneli su mi ljudi...

Instagram

 

 

Naime, Kristina je napravila pesmu "Moj prvi ožiljak na duši", s kojom će se pevačica Nađa Ordagić takmičiti, što je Aleksandra, uz još jednu numeru muzičara Ergeta, javno na "Instagramu" podržala. 

- Ovo su jedine dve pesme kojima ću dat svoj glas jer odskaču od svih ostalih svojim muzičkim kvalitetom. Nažalost, Evrovizija odavno nije takmičenje najbolje muzike - napisala je Aleksandra, što su mnogi protumačili kao njen znak dobre volje i želje za pomirenjem sa sestrom.

Pročitajte: Rasprodala je nameštaj preko Interneta i novi život počela daleko od Srbije: Ovako izgleda švedski dom Kristine Kovač (foto)

Instagram

 

Pomirile se Aleksandra i Kristina Kovač naslovi su koji se od jutros mogu videti po portalima, a da li su sestre zaista odlučile da zakopaju ratne sekire vreme će pokazati. 

Poklon fotografije doma Aleksandre Kovač

 

 

 

Komentari (0)

Loading