Celebrity News

Unuk Dragice Radosavljević Cakane je pravi šmeker: Bavi se sportom i svima vam je poznat, evo zašto je krio ko mu je baka (FOTO)

Unuk Dragice Radosavljević Cakane je pravi šmeker

Unuk Dragice Radosavljević Cakane je pravi šmeker: Bavi se sportom i svima vam je poznat, evo zašto je krio ko mu je baka (FOTO)

Ata Images

Dragica Radosavljević Cakana nikada nije krila koliko je srećna žena. Već više od dve decenije u skladnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem, koji je sa puno ljubavi prihvatio njenu ćerku Maju iz prvog braka i njene unuke. Unuk Dragice Radosavljević Cakane, kao i njegove dve sestre, ceo su svet svoje bake.

Pročitajte: Majčina kopija, uspešna, pametna i lepa kao boginja - Ovo je Cakanina ćerka iz prvog braka koju nikad niste videli (FOTO)

Cakanina ćerka Maja sa suprugom i decom već godinama živi u Rusiji, a detalje iz njihovog života povremeno otkrije ponosna baka i majka, naravno kada za to dobije dozvolu od svojih najmilijih. Tako je prošle godine javnosti predstavila unuku Dunju, koja je rešila da krene njenim stopama i snimila svoju prvu pesmu. Pored Dunje, i mlađa unuka Mirka bavi se muzikom i pohađa časove gitare.

Boško Karanović

 

Sa druge strane, unuk Dragice Radosavljević Cakane, jedini u porodici ne bavi se muzikom. Njega zanimaju automobili, te se nedavno prijavio na amatersko takmičenje u trkanju običnim, četvoro-taktnim kartinzima.

Instagram

 

Fotografiju sa ovog takmičenja objavila je ponosna baka, a devojke su izgubile glavu za Urošem, koji je izrastao u veoma zgodnog momka.

Komentari (0)

Loading