Lepota

Ćerka je ubedila da PROMENI LIČNI OPIS: Cakana posle zahvata neprepoznatljiva, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Izgled Dragice Radosavljević Cakane na meti je brojnih komentara

Ćerka je ubedila da PROMENI LIČNI OPIS: Cakana posle zahvata neprepoznatljiva, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Muzička zvezdaDragica Radosavljević poznatija kao Cakana godinama je prisutna na našem estradnom nebu i o njenoj bogatoj karijeri izlišno je govoriti, međutim ono čime pevačica oduvek privlači pažnju jeste njena prirodna lepota i mladolikost. Kako se gotovo ne menja godinama unazad, mnogi se pitaju koja je tajna i njen eliksir mladosti, a izgled Dragice Radosavljević Cakane, nepresušna je tema mnogih poznatih i onih manje poznatih dama.

-Usvojila sam savet da je za lepotu najvažniji osmeh i često ga primenjujem. Takođe, redovno odlazim kod kozmetičara, a neretko i sama ujutru kad stavljam kremu izmasiram lice ili pripremim neku masku. Mnogo pažnje posvećujem nezi kože - rekla je jednom prilikom.

Pročitajte: Majčina kopija, uspešna, pametna i lepa kao boginja - Ovo je Cakanina ćerka iz prvog braka koju nikad niste videli (FOTO)

Miša Obradović

 
 

Budući da je tajna lepote i ključna stavka njenog savršenog izgleda nega, Cakana je jedna od onih dama koje često koriste priliku da ženama skrenu pažnju da ne treba preterivati sa estetskim korekcijama, da je svaka lepa na svoj način i da nije prirodno promeniti lični opis.

-Nemam ništa protiv estetskih operacija. Dolazi uskoro vreme da i ja uradim nešto. Razmišljam o tome, i kad budem odlučila da koristim usluge estetskih hirurga, biće to umereno i pristojno - ispričala je za "Gloriju" Cakana koja je inače među prvima ugradila implante u grudi, zbog čega se pokajala i izvadila ih.

Pročitajte: Ovo mora da je bio poklon iskupljenja - Cakana nakon priče o prevari prošetala obuću koja košta kao nekoliko prosečnih plata (FOTO)

Instagram printscreen

 

Ako se i podvrgla još nekoj intervenciji, mišljenje mnogih jeste da je ona to uradila sa pravom merom što i jeste svrha takvih tretmana, međutim da šminka zaista može da učini čuda, uverili smo se putem fotografije na kojoj je izgled Dragice Radosavljević Cakane drugačiji od onog na šta smo od nje navikli.

Ona se naime prepustila veštim rukama make up stručnjaka, a kao rezultat natural looka za koji je pevačica bila savršen model, dobili smo potpuno novu, još lepšu i harizmatičniju Cakanu kojoj i u sedmoj deceniji života komplimenata na račun izgleda ne manjka.

Komentari (0)

Loading