Celebrity News

Majčina kopija, uspešna, pametna i lepa kao boginja: Ovo je Cakanina ćerka iz prvog braka koju nikad niste videli (FOTO)

Ćerka Dragice Radosavljević Cakane prava je lepotica koja se ne eksponira javno

Majčina kopija, uspešna, pametna i lepa kao boginja: Ovo je Cakanina ćerka iz prvog braka koju nikad niste videli (FOTO)

Popularna Cakana živi svoju bajku sa suprugom Nebojšom Negićem više od dve decenije, a kako svoju intimu ona ne deli preterano na tacni, malo je poznato da je pre aktuelnog supruga bila u braku sa izvesnim Borisom. Ćerka Dragice Radosavljević Cakane došla je na svet kao plod ove ljubavi, a pevačica je lepu Mariju odgajala daleko od očiju javnosti.

Zanimljiva priča prethodila je Cakaninoj vezi sa Borisom. Naime, kada je završila srednju školu, pevačica je otišla u Makarsku da poseti sestru, gde je Boris u tom periodu radio na Institutu Juroslav Čeh. Njih dvoje su proveli svega nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira. 

Pročitajte: Nebojšu svi znate, a evo ko je bio Boris, prvi muž Dragice Radosavljević Cakane i otac njene ćerke Maje

 

S obzirom da su krili vezu, u jednom trenutku popularna pevačica je poslala majci pismo gde joj iskreno govori da je u srećnom odnosu sa Borisom i da želi da se uda. Zaplet se dogodio kada je to pismo pronašao njen otac koji nije odobravao tu vezu, prenose mediji, međutim ljubav je u tom trenutku pobedila. Venčanje je bilo u krugu porodice i najbližih prijatelja, a nakon dve godine braka rodila se ćerka Dragice Radosavljević Cakane za koju mnogi kažu da je ista majka.

Veoma posvećena, pevačica je sa ćerkom provodila svaki trenutak, a kako je jednom prilikom istakla, i Boris je takođe bio brižan otac. Zahlađeni odnosi doveli su do kraha braka, međutim bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima.  

Pročitajte: Nije lako sa OVAKVOM MAĆEHOM! Evo kako je Cakana prihvatila ćerke iz prvog braka svog muža Nebojše

 

Iako je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina, Maja za razliku od svoje majke nije preterano zainteresovana za javni život. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke i sa porodicom živi u inostrasntvu. Marija se, kako kaže pevačica, odlično slaže i sa decom njenog sadašnjeg supruga, a iako žive na različitim adresama, oni se trude da praznike provode zajedno.

 

Komentari (0)

Loading