Celebrity News

LJUBAV je bila JAČA: Ceca i Bogdan ponovo ZAJEDNO, on objavio fotografiju na Instagramu i sve potvrdio

Susret Cece i Bogdana dogodio se pre dva dana, i to pred svima

LJUBAV je bila JAČA: Ceca i Bogdan ponovo ZAJEDNO, on objavio fotografiju na Instagramu i sve potvrdio

Svima je već dobro poznata ljubavna priča folk dive i njenog bivšeg dečka, znatno mlađeg ugostitelja Bogdana Srejovića, a iako su na romansu oni još pre godinu stavili tačku, i dalje su veoma inspirativna tema za medije. Sve vezano za ovaj par budi izuzetno interesovanje u javnosti, a kako se dogodio prvi susret Cece i Bogdana pisalo se na svim domaćim portalima.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je tada izvor za medije, prenosi "Blic". 

Instagram

 

 

Ubrzo su oni odlučili da nema razloga da se skrivaju, te su počeli pod ruku da se pojavljuju u javnosti i dele zajedničke fotografije, a o ozbiljnosti veze govorila je i činjenica da je Ceca bila i na njegovoj krsnoj slavi.

Neke stvari među njima ipak nisu štimale, usledio je raskid, koji je prema tvrdnjama glavnih aktera protekao u miru, a iako su bez mnogo objašnjavanja istakli da su ostali u prijateljskim odnosima, sve do sada susret Cece i Bogdana nakon raskida nije se dogodio, bar ne da javnost za to zna.

Pročitajte: Tu ljubav više ništa neće moći da pokvari! Bogdan Srejović ponovo u njenom zagrljaju, pogledajte koliko su srećni ( FOTO)

Ipak, oči u oči, pevačica i njen bivši dragi susreli su se preksinoć u jednom prestižnom restoranu, na žurci naših srebrnih košarkaša koji su želeli veliki uspeh da proslave kako dolikuje, te da na istom peva upravo Ceca.

Instagram

 

 

Iako je verovatno upoznata sa činjenicom da je u prestižnom lokalu kao menadžer angažovan upravo njen bivši, folk diva nije želela da odbije ovakav poziv te se dostojanstveno pojavila i ispunila sportistima želju pokazavši pritom patriotizam i ljubav prema našoj reprezentaciji, a takođe stavila svima do znanja da između nje i Bogdana nema zle krvi te da su nesuglasice pri razlazu prevazišli kao razumni ljudi.

Instagram

 

 

Da li je susret Cece i Bogdana za ishod imao i da njih dvoje stupe u komunikaciju i prozbore koju reč ne znamo, jer kamere taj trenutak nisu zabeležile, a on je na svom "Instagramu" podelio delić atmosfere sa žurke vešto izbegavši da podeli kadar na kojem je i Ceca.

 

Komentari (0)

Loading