Celebrity News

Ćerka Nataše i Vuka Jeremića je najslađa devojčica koju ste videli: Upoznajte Sofiju, roditelji su se 10 godina borili da je dobiju (FOTO)

Ćerka Nataše i Vuka Jeremića prava je pametnica

Ćerka Nataše i Vuka Jeremića je najslađa devojčica koju ste videli: Upoznajte Sofiju, roditelji su se 10 godina borili da je dobiju (FOTO)

Ćerka Nataše i Vuka Jeremića centar je sveta bračnog para, koji je više od deset godina radio na potomstvu.

Sofija je stigla u času kada su političar i voditeljka bili na ivici snage, a upravo zbog toga oboje se slažu da je ona njihovo najveće dostignuće.

Život su posvetili njenom odgoju. Apsolutno svaka stavka im je važna, a posebno su fokusirani na njeno obrazovanje. 

Pročitajte: Nekada najlepša voditeljka i žena političara, a sada... Svi su se šokirali kad se pojavila Nataša Jeremić, evo kako danas izgleda (FOTO)

Iako ima svega pet godina upisali su je na jezike, te već tečno govori engleski i francuski, čime se ponosni otac nedavno pohvalio na svom Instagram profilu.

Story arhiva

 

On je, naime, objavio porodičnu fotografiju sa suprugom i ćerkom iz Pariza i napisao: 

- Tata je počeo da predaje na nekoj školi u Parizu, pa je poveo mamu i mene da mu pomognem, jer ja jedina u porodici govorim francuski! 

Ata Images

 

Diskretno se političar pohvalio da mu je naslednica prava pametnica, a niko ne sumnja da će ona, kada za to dođe vreme, nadmašiti i mamu i tatu.

Napredna je, voli da uči, sve je zanima, upija kao sunđer, rado putuje sa mamom i tatom, stalno istražuje što su sve preduslovi za lep i uzbudljiv život.

Pročitajte: Vuk je imao 15 kilograma više, mlada nosi venčanicu iz snova: Da li biste prepoznali Natašu i Vuka Jeremića na fotografijama sa venčanja

Ćerka Nataše i Vuka Jeremića česta je tema fanova političara na društvenim mrežama, a kako i ne bi bila kada on stalno objavljuje fotografije sa njom i emotivne postove sa putovanja ali i iz njihovog doma.

 

 

Komentari (2)

Loading
Loza

20:14 15.09.2023

Zdrava i srecna bila devojcice,i super sto nisi pametna kao tata nego mnogo vise.

Мане

20:09 16.09.2023

Здрава и весела била. Штета што јој је отац ђу***.