Lifestyle

Dom Nataše i Vuka Jeremića je sve o čemu sanja tročlana porodica, a tek dnevni boravak! Pogledajte samo tu raskoš (FOTO)

Dom Nataše i Vuka Jeremića u potpunosti je prilagođenoj mezimici bračnog para

Dom Nataše i Vuka Jeremića je sve o čemu sanja tročlana porodica, a tek dnevni boravak! Pogledajte samo tu raskoš (FOTO)

Kutak u kom caruje malena Sofija je dom Nataše i Vuka Jeremića. Bračni par svoju nekretninu po useljenju dekorisao je u skladu sa dvosrukim afinitetima, a složili su se da su bela i boja drveta ovoma zaštiti znak. Dolaskom ćerke na svet skladni supružnici, koji su dugi niz godina vodili bitku za potomstvo, potpuno su stan svojoj mezimici prilagodili. Najpre su dnevni boravak raščistili, višak nameštaja, naime, su sklonili kako bi njihova naslednica imala prostora za igru, a baš tu uprkos tome što su joj lepo uredili njenu sobicu, poređane su igračke svih vrsta, kućica na naduvavanje, kao i pribor za slikanje, što ona posebno preferira.

Pročitajte: Vuk je imao 15 kilograma više, mlada nosi venčanicu iz snova: Da li biste prepoznali Natašu i Vuka Jeremića na fotografijama sa venčanja

Dom Nataše i Vuka Jeremića oaza je mira i nekretnina o kojoj mnogi parovi sanjaju, najpre zbog njegove kvadrature koja je imponzantna, zatim open koncepta, tačnije spojenog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje, a naposletku i predivne terase sa koje seže pogled na ulice prestonice.

Pročitajte: Gledali ste je na RTS-u, onda je nestala! Supruga Vuka Jeremića, Nataša, bila je najlepša voditeljka, sad izgleda OVAKO (FOTO)

Instagram

 

Zidove najprostranije sobe u kući krase police od poda do vrha, na kojima stoje knjige, foto albumi, ramovi za slike, ukrasi i uspomene sa putovanja. Trepzarijski deo krasi sto od punog drveta sa osam stolica, za kojim se porodica vrlo često okuplja, posebno u doba praznika. Tako je bilo i na dan Uskrsa čime se Vuk pohvalio na svom Instagramu, odakle i fotografije njegovog i Natašinog raskošnog stana.

Pročitajte: Ovakva žena se ne ostavlja! Pogledajte kako izgleda bivša supruga Nebojše Stefanovića, slike sa venčanja svedoče kakva je to ljubav bila

Instagram

 

Komentari (0)

Loading