Celebrity News

Nije lako sa ovakvom maćehom! Isplivali svi detalji odnosa Milice Mitrović i Željkove dece iz prvog braka (FOTO)

Deca Željka Mitrovića iz prvog braka - odnos sa Milicom

Nije lako sa ovakvom maćehom! Isplivali svi detalji odnosa Milice Mitrović i Željkove dece iz prvog braka (FOTO)

Porodica Željka Mitrovića na zasluženom je odmoru u Kanu. Ovoga puta deca iz prvog braka Željka Mitrovića, sin Aleksandar sa nevenčanom suprugom i ćerkom i ćerka Sandra odmaraju sa Željkom i Milicom. Sandra je na svom "Instagramu" podelila trenutke sa porodičnog letovanja. Ono što je privuklo posebnu pažnju je da na fotografijama nema Milice.

Pročitajte: Ista je Sandra! Ćerka Željka Mitrovića i Hani pokazala naslednicu, baba i deda presrećni (FOTO)

Ipak, Milica Mitrović na svom storiju objavila je da je u Kanu, pa je jasno da supruga Željka Mitrovića odmara sa njegovom decom iz prvog braka.

Instagram

 

Činjenica da je na porodičnim fotografijama sa odmora nema, navela je mnoge da se zapitaju u kakvim su odnosima deca Željka Mitrovića iz prvog braka i njegova supruga. 

Pročitajte: Dok je on sa Milicom gradio imperiju, Hani je sa decom živela u OVAKVOM stanu - Pogledajte gde su odrasla deca Željka Mitrovića (FOTO)

Da zle krvi među njima nema, odavno je poznato, a Sonja i Milica već godinama imaju korektan odnos. Ujedno, Milica je u sjajnim odnosima sa Aleksandrom i Sandrom, sa kojima proslavlja sve bitne porodične događaje.

Instagram

 

Činjenica da je na pomenutim fotografijama nema, samo je dokaz da je prisutna i sa druge strane objektiva, uz osmeh beleži najlepše uspomene svoje porodice i malene Emilije.

Komentari (0)

Loading