Celebrity News

Dok je on sa Milicom gradio imperiju, Hani je sa decom živela u OVAKVOM stanu: Pogledajte gde su odrasla deca Željka Mitrovića (FOTO)

Dom Sonje Mitrović Hani, nakon razvoda izgledao je ovako

Dok je on sa Milicom gradio imperiju, Hani je sa decom živela u OVAKVOM stanu: Pogledajte gde su odrasla deca Željka Mitrovića (FOTO)

Dom Sonje Mitrović Hani bio je skromno utočište u kome je uz Željkovu pomoć odgajila ćerku Sandru i sina Aleksandra. 

Iako se 1990. godine, sve činilo kao bajka, kada je popularna Hani, postala žena Željka Mitrovića, srećan kraj je izostao, a onaj koji je njih dvoje zadesio došao je posle svega 4 godine braka.

Pročitajte: Zgodni pobednik Zvezda Granda - OVAJ poznati pevač je osvojio srce Sonje Mitrović Hani posle razvoda od Željka, mnogo je mlađi (FOTO)

U Željkov život ubrzo je ušla njegova sadašnja supruga, Milica, dok je Sonja sa decom život nastavila izvan porodičnog doma, u skromnom stanu, koji je sama uredila, ali uz Željkovu pomoć.

 

 

O tome kako je stan uredila, otkrila je u jednom intervjuu za "TV Novosti", kada joj je ekipa pomenutog lista bila u gostima.

- Još nisam stan uredila onako kako želim. Ne volim stilski nameštaj, niti imam mogućnosti da ga kupujem. Imam stvari modernog dizajna i vedrih boja, koje se lako održavaju.

- Ovde je sve podređeno normalnom životu i tome da deca bezbrižno i komotno mogu da rastu. Kao i ostali klinci, opsednuti su videom, crtaćima, doživljajima iz vrtića i igranjem ispred zgrade. Drago mi je da nisu starmala deca kakvu često viđam, i što zaista umeju da se igraju.

- Moja mama i ja navikle smo ih na to da im se, pred spavanje, čitaju priče, pa znaju i za Crvenkapu, i za Pepeljugu, i za Diznijeve filmove na kojima smo moj brat Čeda i ja odrastali, a koji su neuporedivo lepši od ovih savremenih.

 

printscreen Tv Novosti

 

 

Željko je i u to vreme, nije krila pevačica, dolazio da decu vidi kada god bi se ukazala prilika, a što je više vremena prolazilo, njihov odnos bivao je sve bolji pa su postali dobri prijatelji i tako još bolji roditelji svojoj deci. I na tu temu pevačica se svojevremeno osvrnula i otkrila u čemu je tajna njihovog dobrog odnosa.

Pročitajte: Lagao me je, ali UVEK SAM MU SE VRAĆALA - Hani otvorila ranjenu dušu o neprežaljenoj bivšoj ljubavi, zemlja će se tresti

– Smatram da roditelji moraju da budu širokih shvatanja i da decu moraju pustiti da neke stvari osete na svojoj koži. Sandra je više povukla na Željka, naročito njegovu ambicioznost, brzo razmišljanje i gestikulaciju, na mene liči samo po tome što ne pokazuje svoja osećanja, dok kod Saše prepoznajem mnogo svojih osobina.

- Deca su bila mala kada smo se Željko i ja razveli i to je prednost u celoj priči, kao i to što imaju tatu koji je praktično stalno uz njih. Svaki razvod je negde duboko u duši traumatičan, ali Željko i ja smo se razveli civilizovano i bez ružnih reči. Vreme leči sve, patnje prođu i nastaje prijateljski odnos – istakla je Hani, koja podjednako dobar odnos ima i sa Željkovom drugom suprugom, Milicom.

Komentari (0)

Loading