Celebrity News

Poznati glumac objavio fotku sa Tamarom Vučić! Obožavate ga, a pojma niste imali koliko su njih dvoje bliski

Fotografija Tamare Vučić otkriva mnogo toga

Poznati glumac objavio fotku sa Tamarom Vučić! Obožavate ga, a pojma niste imali koliko su njih dvoje bliski

Miloš Nadaždin

Fotografija Tamare Vučić osvanula je na "Instagram" profilu poznatog glumca i iznenadila mnoge budući da prva dama ne otkriva previše u javnosti to sa kim je u privatnom životu bliska i sa kim se druži.

Profimedia

 

 

Retke su prilike da supruga predsednika Srbije priča o svom načinu života, sa kim i kako provodi vreme, međutim desi se da putem društvenih mreža saznamo koji detalj više iz njene privatnosti, što je bio slučaj i ovog puta.

Pročitajte: Naša prva dama objavila fotografiju sa Šonom Penom - Slavni glumac pao u senku od Tamarinog stajlinga (FOTO)

Naime, fotografija Tamare Vučić otkrila nam je da je njen veoma blizak prijatelj poznati glumac Milorad Damjanović koji je srca publike osvoji u hit ostvarenju "Igra sudbine", jednoj od najgledanijih serija na našim prostorima.

Instagram

 

 

- Za razliku od Orvela, ovde ima emocije. Čuvajte prijatelje - kratko i jasno napisao je glumac koji je u Beogradskom Dramskom Pozoristu sa osmehom pozirao u društvu svoje drugarice, a post je oduševio armiju njegovih pratioca koji su samo pohvalne reči nizali ispod fotke.

Pročitajte: Tamara Vučić ugostila Nikolu Jokića - Njihovu zajedničku fotografiju svi komentarišu, a tek da vidite njen stajling

Iako je najčešće viđamo u ženskom društvu, Tamara se očito dobro razume i slaže i sa pripadnicima muške populacije i dugi niz godina ona neguje svoja prijateljstva iako je okupirana brojnim poslovnim obavezama.

Komentari (0)

Loading