Celebrity News

Naša prva dama objavila fotografiju sa Šonom Penom: Slavni glumac pao u senku od Tamarinog stajlinga (FOTO)

Tamara Vučić i Šon Pen sreli su se na trećem po redu Samitu prvih dama i gospode u Kijevu

Naša prva dama objavila fotografiju sa Šonom Penom: Slavni glumac pao u senku od Tamarinog stajlinga (FOTO)

Profimedia

Tamara Vučić i Šon Pen sreli su se na trećem po redu Samitu prvih dama i gospode u Kijevu. Naime, prva dama Srbije, gost je u Kijevu na trećem Samitu prvih dama i gospode, čija je ovogodišnja domaćica Olena Zelenska. 

Svoje aktivnosti prva dama podelila je sa svojim pratiocima, koji su imali prilike i da vide njenu pripremu za prijem. Lepršava crna haljina, jednostavna frizura sa ukrasom za kosu, kao i šminka, koju je nanela sama, oduševili su kako prisutne, tako i one koji su pratili Tamarin proces pripreme.

Instagram

 

Pored brojnihh visokih funkcionera, prvih dama i brojnih istaknutih ličnosti, Tamara je na prijemu upoznala i jednog od najvećih glumaca svih vremena. Tamara Vučić i Šon Pen porazgovarali su, pa čak i pozirali zajedno, a prva dama fotografije je objavila uz kratak opis: "Bilo je zadovoljstvo upoznati slavnog glumca Šona Pena".

Pročitajte: Tamara Vučić ugostila Nikolu Jokića - Njihovu zajedničku fotografiju svi komentarišu, a tek da vidite njen stajling

Dok je ona bila očarana glumčevom harizmom, njeni pratioci primetili su da je on pao u senku pred njenom lepotom i besprekornim stajlingom.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera

14:49 09.09.2023

Nasa " prva dama" je, zista, prava dama. Lepa je kao lutka, ali i pametna, elokventna, harizmaticna... Bravo, Tamara!