Celebrity News

Porodica iznad svega! Dragana i Nebojša Grnčarski zagrljeni, deca ne mogu sakriti sreću pred ovim prizorom (FOTO)

Porodica Dragane i Nebojše Grnčarskog na okupu

Porodica iznad svega! Dragana i Nebojša Grnčarski zagrljeni, deca ne mogu sakriti sreću pred ovim prizorom (FOTO)

Ata Images

Bura koja je pre godinu i po dana zadesila porodicu Grnčarski u javnosti je odjeknula poput bombe. Ipak, par je posle 17 meseci rešio da emocije stavi ispred sukoba, a pre svega interes svoje troje dece, te je odlučio da svoju dvadesetpetogodišnju ljubavnu priču nastavi pod istim krovom.

U domu Dragane i Nebojše Grnčarskog sada je sve uredu, a bračni par objavio je da ima veliki povod za slavlje. Porodica Dragane i Nebojše Grnčarskog okupila se i proslavila za njih poseban dan, a fotografije slavlja, Dragana je podelila na svom "Instagramu".

Instagram

 

Naime, najstariji sin Dragane i Nebojše Grnčarskog proslavio je dvadeseti rođendan, a tim povodom mama i tata priredili su mu intimnu večeru, na kojoj je bila samo porodica.

Pročitajte: Dragana i Nebojša Grnčarski otvaraju vrata svog stana kod Botaničke bašte - Mi smo starinska porodica (foto)

Viktor, koji je vrlo posvećen fakultetskim obavezama, napunio je dvadeset godina, a ponosna mama odlučila je da pokaže javnosti svog zgodnog prvenca.

Instagram

 

Viktor je držanje i manekenski stas nasledio od oca, dok je prelepe plave oči dobio od majke. Sin jednog od najlepših bračnih parova na srpskoj javnoj sceni stasao je u neverovatno lepog momka, za kojim devojke već gube glavu.

 

Komentari (0)

Loading