Celebrity News

Zajednička fotografija i potresne reči! Potpuno slomljen Željko Joksimović oglasio se na Instagramu i rasplakao sve: Nedostaješ... (FOTO)

Objava Željka Joksimovića rastužila mnoge

Zajednička fotografija i potresne reči! Potpuno slomljen Željko Joksimović oglasio se na Instagramu i rasplakao sve: Nedostaješ... (FOTO)

Ata Images

Objava Željka Joksimovića nateraće vam suze na oči.

Dve tužne godine navršile su se od smrti hitmejkerke Marine Tucaković koja nije uspela da pobedi u najvećoj borbi, borbi za život, a celu estradu tog 19. septembra ostavila je u suzama i velikom šoku.

Rajko Ristić

 

 

Njena smrt do temelja je uzdrmala brojne poznate ličnosti koje su se tog dana putem "Instagrama" opraštale emotivnim rečima, a to su činili i juče na njenu godišnjicu prisećajući se ove uvek pozitivne i gotovo svima omiljene žene.

Pročitajte: Potez zbog kog smo ZANEMELI - Saša Joksimović objavio sliku svog brata Željka, njegov komentar zapalio Instagram

Da svoju dugogodišnju prijateljicu i saradnicu ne zaboravlja i da rana na njegovom srcu nikako da zaceli, pokazla nam je i najnovija objava Željka Joksimovića koju je podelio sa pratiocima.

- Nedostaješ Sele - rečima prepunih emocija opisao je fotografiju na kojoj su oboje nasmejani i prisetio se lepih trenutaka koje su zajedno proživeli.

Instagram

 

 

Pročitajte: Nikada nećete pogoditi ko su legende sa slike - Cela Jugoslavija ih je obožavala (FOTO)

Objava Željka Joksimovića izazvala  je lavinu emocija, a komentarisale su je i brojne pevačeve kolege koje i dalje ne mogu da se pomire sa gubitkom Marine Tucaković.

Podsetimo, cenjeni tekstopisac izgubila je bitku sa opakom bolešću 2021. u 67. godini, a poslednje dane svog života provela je u bolnici KBC “Dragiša Mišović“ na respiratoru zbog korona virusa. Marina je decenijama sarađivala sa najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije, i napisala je brojne vanvremenske hitove.

Komentari (0)

Loading