Celebrity News

Vesna Zmijanac ne krije da je ponovo srećna! Pohvalila se svojom "Bebom": Instagram gori, momak je prezgodan, ali mlađi tri decenije(FOTO)

Zdravlje Vesne Zmijanac svakim danom je sve bolje

Vesna Zmijanac ne krije da je ponovo srećna! Pohvalila se svojom "Bebom": Instagram gori, momak je prezgodan, ali mlađi tri decenije(FOTO)

Dušan Petrović

Zdravlje Vesne Zmijanac nije isto nakon operativnog zahvata. Pevačici je pre više od godinu dana urađena intervencija na srcu, zbog koje je morala da se povuče sa scene.

Otkazala je sve unapred ugovorene nastupe i gostovanja, te se nakon intervencije obavljene od strane najbojlih hirurga već posle par dana od otpuštanja iz bolnice sklonila na imanje na Bukulji.

Paparaco lov printscreen

 

Posvetila se Vesna sopstvenom oporavku, ozbiljno je pristupila tome prateći sva uputstva lekara, istovremeno vodeći računa da u tačno vreme popije terapiju.

Pročitajte: Golišavi se ljubakaju u bazenu - Vesna Zmijanac uslikana sa frajerom! Svi ga znate, bio je sa još jednom poznatom pevačicom (FOTO)

Upornost i posvećenost doveli su do toga da je danas, godinu dana kasnije, zdravlje Vesne Zmijanac odlično.

ATA Images

 

Istina, nikada ne može biti kako je bilo pre operacije, ali ona tvrdi da se oseća poletno i kao devojčica. 

S obzirom na to da bez scene i publike ne može da živi, čim je dobila zeleno svetlo od lekara zakazala je nastupe, čak je i turneju po Americi ugovorila, a nedavno je i putem Instagrama fanove o tome obavestila.

Instagram

 

- Evo me opet dragi moji, zahvaljujući vašoj ljubavi i vašim molitvama. Krećemo opet da se družimo. Hvala na svemu voli vas vađa Vesna - napisala je Vesna ispod fotografije na kojoj izgleda nikad bolje, a odmah za njom objavila je i sliku sa prezgodnim mladićem kojem je takođe uputila emotivnu poruku.

Pročitajte: Vesna Zmijanac posle operacije smršala 20 kilograma! Šokiraćete se kad vidite kako sada izgleda, sve spada sa nje (FOTO)

- Ti si onaj koji me uvek napravi srećnom i lepom. Srećan rođendan bebo moja. 

Ovom rečenicom zaintrigirala je Vesna medije i javnost, što joj je zasigurno bio i cilj, te je sve zanimalo ko je zgodni momak kojem je poručila ove reči.

Instagram

 

 

Iako su se mnogi ponadali da je reč o pevačicinom novom dečku, uz malo pretrage po društvenoj mreži došlo se do saznanja da joj je muškarac, godišnje njene ćerke, zapravo frizer, sa kojim godinama sarađajue, gaji poverenje i već ga smatra prijateljem.

 

 

Komentari (0)

Loading