Celebrity News

Golišavi se ljubakaju u bazenu: Vesna Zmijanac uslikana sa frajerom! Svi ga znate, bio je sa još jednom poznatom pevačicom (FOTO)

Emotivni partner Vesne Zmijanac i pevačica uslikani na bazenu

Golišavi se ljubakaju u bazenu: Vesna Zmijanac uslikana sa frajerom! Svi ga znate, bio je sa još jednom poznatom pevačicom (FOTO)

Petar Đorđević/Story

Budući da o svom emotivnom životu već dugo u javnosti ne želi da govori, reklo bi se da popularna folk diva uživa u singl statusu, posvećena je sebi, svojoj porodici, unukama i karijeri, a poslednji emotivni partner Vesne Zmijanac kojeg je u javnosti predstavila jeste biznismen Željko Rstić sa kojim je nekoliko godina bila u vezi.

Iako tome ima više od deset godina, bivši dečko Vesne Zmijanac i pevačica i te kako su bili interesantna tema u medijima, a raskid njihove veze obeležio je i jedan skandal.

Arhiva Hello!

 

 

Naime, Vesna je tada iznela sve detalje njihove veze, priznavši da je svog 14 godina mlađeg izabranika uhvatila u prevari i to sa našom poznatom voditeljkom.

Pročitajte: Tajna ljubav Vesne Zmijanac - Naš SLAVNI PEVAČ čije hitove obožavate je osvojio njeno srce, pogledajte zajedničku fotografiju

- Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima - izjavila je Vesna u intervjuu za naš magazin 2014. godine i priznala da je upravo to bio razlog njihovog rastanka nakon četiri godine ljubavi.

Arhiva Hello!

 

 

Iako je došlo do burnog raskida, da su tadašnji emotivni partner Vesne Zmijanac i folk zvezda i te kako uživali u svojoj ljubavi i vremenu provedenom zajedno, svedoči njihova zajednička fotka koju je jedna stranica na "Instagramu" objavila prisetivši se lepih vremena.

Pročitajte: Vesna Zmijanac uhvaćena u zagrljaju kolege! Zgrabio je pa je ljubi i ne pušta - Zgodniji je od svih njenih partnera (FOTO)

Oni su pozirali na ivici bazena zagrljeni srećni i zaljubljeni, a posebnu pažnju privukla je pevačica u kupaćem kostimu, budući da je dugo u takvom izdanju nismo videli.

 

 

Inače, Vesna i Željko i pre konačnog kraja u više navrata su raskidali i mirili se, a da je Rstić slab na dame sa javne scene dokazuje to što je osim Vesne bio i sa pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom je romansu okončao nakon deset meseci ljubavi.

- Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem - rekla je Zlata za "Alo" nakon raskida.

Komentari (0)

Loading