Celebrity News

Nova devojka Jovana Memedovića više nije tajna! Atraktivna je i plava: Da li vam je lepša od Mirjane (FOTO)

Nova devojka Jovana Memeodivića je ova dama

Nova devojka Jovana Memedovića više nije tajna! Atraktivna je i plava: Da li vam je lepša od Mirjane (FOTO)

Otkako se razveo od dugogodišnje supruge Mirjane, majke njegove dece, nova devojka Jovana Memedovića tema je o kojoj se često spekuliše u javnosti, a nakon svadebnog veselja njegove mezimice Maše svi se pitaju da li je došao trenutak da svoju izabranicu predstavi.

Rajko Ristić

 

 

Naime, jedan od omiljenih voditelja na Mašinom venčanju pojavio se pod ruku sa zanosnom plavušom Snežanom Stojković, pa su mnogi zaključili da je upravo ona nova devojka Jovana Memedovića.

Pročitajte: Udala se ćerka Jovana Memedovića! Ponosni otac presrećan - Nikada nije bio ovako elegantan a mladina venčanica je tek nešto posebno (FOTO)

Putem fotografija koje su osvanule na njenom "Instagramu", reklo bi se da su Memedović i Snežana veoma bliski, dobro su se zabavljali i igrali na podijumu odlično raspoloženi iako je u neposrednoj blizini bila i njegova bivša supruga.

Instagram

 

 

- U, kakva žurka - prokomentarisala je ona, uz fotografiju sa voditeljem.

Inače, mediji su ih i ranije povezivali, kada je osvanula fotografija na kojoj su Jovan i Snežana bili u jednom restoranu sa Mirjanom Bobić Mojsilović, međutim niko od njih dvoje se nije javno oglašavao na tu temu, pa su sada fotke samo podgrejale priču za koju mnogi očekuju zvaničnu potvrdu.

Ata Images

 

 

Prema pisanju domaćih medija, Snežana se svojevremeno bavila fudbalom, a danas je vrlo uspešna u svetu marketinga i produkcije, sa Memedovićem s vremena na vreme sarađuju na projektima i producent je emisije „Sasvim prirodno“ koju on godinama radi.

 

Komentari (0)

Loading