Celebrity News

Ćerka Momčila Otaševića glavna je zvezda Instagrama! Maša je prosto neodoljiva (FOTO)

Ćerka Momčila Otaševića baš je porasla

Ćerka Momčila Otaševića glavna je zvezda Instagrama! Maša je prosto neodoljiva (FOTO)

Boško Karanović

Ćerka Momčila Otaševića plod je ljubavi crnogorca i njegove koleginice iz Hrvatske Jelene Perčin. Maša je prvo zajedničko dete, sada već bivših supružnika.

Par godina kasnije pridružio joj se i brat Jakša, a ponosnom tati, kao i svakom drugom tati i dalje srce malčice više igra za svojom naslednicom.

Pročitajte: Jeleni Perčin će pozliti - Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa koleginicom koja mu je UKRALA SRCE

U dogovoru sa bivšom suprugom svuda je vodi, čitavo leto proveli su zajedno, a fotografije sa mezimicom dramski umetnik rado je iz sata u sat delio sa fanovima na Instagramu, čime je Maša postala zvezda njegovog profila.

Instagram

 

Svi su u stopu pratili kako tata i ćerka provode vreme, ali i to kakve odevne kombinacije ona ima. Šorcevi, suknjice, majičice, mašnice detalji su oko kojih se glumac i te kako snašao, te Maša može da se pohvali letovanjem za pamćenje.

Instagram

 

Ćerka Momčila Otaševića još uvek je doduše vrlo mala, ali niko ne sumnja da će letnje događaje i vreme provedeno sa ocem prepričavati drugarima. 

Kroz koju godinu, vrlo verovatno pridružiće joj se i brat, a glumac ne krije da jedva čeka kada će sa muškim naslednikom moći da podeli dečačka a kasnije i momačka iskustva.

Pročitajte:Tri meseca posle razvoda Momčilo Otašević ČEKA BEBU! Evo ko je trudnica (FOTO)

Trenutno, glumac je na relaciji Hrvatska - Crna Gora - Srbija. Kofere pakuje i putuje tamo gde ga vode profesionalna zaduženja, ipak uvek vreme pronalazi za porodicu, kako svoju decu, tako i oca, majku, sestru pa i prijatelje u Crnoj Gori.

Instagram

 

Nakon razvoda sa izabranicom Jelenom on je ostao u prijateljskim odnosima, što doprinosi i njegovom dobrom odnosu sa naslednicima.

 

 

Komentari (0)

Loading