Celebrity News

Da li vam je lepša od Emilije? Bajaga više ne krije novu izabranicu, zajedničke fotografije potvrđuju da se ludo vole

Nova devojka Momčila Bajagića Bajage je ona

Da li vam je lepša od Emilije? Bajaga više ne krije novu izabranicu, zajedničke fotografije potvrđuju da se ludo vole

Kada je ekipa emisije "Paparaco lov" pre par meseci otkrila da je Momčilo Bajagić ponovo zaljubljen, te da je sa novom izabranicom, otpočeo zajednički život, nova devojka Momčila Bajagića Bajage postala je sfera interesovanja domaće javnosti.

Pročitajte: Bajaga OŠIŠAO svoje duge crne kovrdže - Novu frizuru predstavio na Instagramu, obožavateljke ne mogu da ga prepoznaju (FOTO)

Iako je jasno da njegova nova izabranica ne voli publicitet, te da o svojoj novoj vezi pevač neće govoriti, sticaj okolnosti doveo je do toga da nova devojka Momčila Bajagića Bajage ipak bude "uhvaćena" kraj njega. Naime, par koji je uživao u romantičnoj vožnji biciklima na Adi Ciganliji, sasvim slučajno našao se u kadru momka koji je slikao zastavu Srbije,, a zbog Bajagine reakcije, fotografiju je objavio na "Twitteru".

Twitter

 

Bajaga je naime mislio da čovek želi da fotografiše njega i njegovu izabranicu, te je insistirao da se fotografija obriše. Ipak, umesto da fotografija bude obrisana, osvanula je na mrežama, a njegova izabranica konačno je postala poznata javnosti.

Pročitajte: Bajaga je PREVARIO suprugu sa NJOM! Svi je znate, sada stigla i FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ

Ono što nikome nije promaklo je da je nova devojka Momčila Bajagića Bajage sušta suprotnost njegovoj bivšoj ženi, Emiliji, sa kojom je decenijama bio u braku.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Mira

17:17 20.09.2023

Obozavala sam ga, nekad...ali sad je ofarbani matorac koji je izgleda neizivljen...sad mu zena ne valja, tolike godine proveo sa njom, ma ajde bre, ovaj svet je stvarno postao zlo