Celebrity News

Tri meseca posle razvoda Momčilo Otašević ČEKA BEBU! Evo ko je trudnica (FOTO)

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin ozbiljno je uzdrmao javnost

Tri meseca posle razvoda Momčilo Otašević ČEKA BEBU! Evo ko je trudnica (FOTO)

Mirko Savović

Kao grom iz vedra neba pogodio je razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin fanove glumačkog para. Razlaz posle dugog niza zajedničkih godina i dvoje dece ipak najviše je uzdramao upravo glumca i glumicu, koji su se nadali zajedništvu do kraja životnog veka. Neprospavane noći, suze i preispitivanja morili su Hrvaticu i Crnogorca, koji su po svemu sudeći uz puno truda naposletku uspeli sve da sve ružno ostave za sobom i dalje nastave kao prijatelji.

Pročitajte: Slika iz kreveta potvrdila sve sumnje: Momčilo Otašević uhvaćen, bivšoj ženi je konačno sve jasno (FOTO)

Promo

 

Najnovije njihove objave možda čak i najbolje svedoče tome da su Jelena i Momčilo svega tri meseca od razvoda uspeli da zaleče rane, svako na svoj način. Jelena je prihvatila nove projekte, zbog kojih osmeh ne skida sa lica,  Momčilo s druge strane najveći deo svog slobodnog vremena provodi u rodnom Cetinju sa porodicom.

Pročitajte: Ne želi više da ćuti! Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu s Momčilom i šta joj jako smeta: Neukosuno je...

Instagram

 

Istovremeno drago mu je da sestru i sestriće ugosti u svom domu u Zagrebu. Poslednje druženje Otaševića dogodilo se baš tamo u jednom tržnom centru, a ovekovečeno je i fotografijom, na kojoj se videlo da je glumčeva sestra u poodmakloj trudnoći. Momčilo je drag trenutak podelio sa pratiocima na Instagramu pohvalivši se činjenicom da je svojoj najdražoj osobi pazario sve što će joj u narednom periodu biti neophodno.

 

Komentari (0)

Loading