Celebrity News

Nikada je ne biste prepoznali! Zvezda devedesetih Vanna više ne liči na sebe, godine su učinile svoje(FOTO)

Zvezda devedesetih Vanna danas izgleda potpuno drugačije

Nikada je ne biste prepoznali! Zvezda devedesetih Vanna više ne liči na sebe, godine su učinile svoje(FOTO)

Zvezda devedesetih Vanna vrtoglavu popularnost stekla je hitom "Tek je 12 sati", a iako je pesma otpevana pre skoro 3 decenije i dalje je rado slušana, pa tako retko koja žurka i danas može da prođe bez nje, dok je podjednako rado puštaju i radijske stanice.

Instagram

 

 

Iako je najpre angažovana sa ciljem da peva prateće vokale u tada popularnoj grupi E.T., nakon neviđenog uspeha pesme "Tek je 12 sati", Vanna je postala članica benda. Ustalila se i „zacementirala“ svoje mesto na sceni . Snimila je 4 albuma sa grupom, u periodu od 1992. do 1996. godine, nakon čega je donela odluku da započne solo karijeru.

Instagram

 

 

Zvezda devedesetih Vanna, 2001. godine predstavljala je Hrvatsku na Pesmi Evrovizije sa numerom "Strune ljubavi" koju je otpevala na engleskom jeziku, a ovo muzičko takmičenje završila je na desetom mestu sa osvojenih 42 poena.

Pročitajte:  Gde je nestala ona lepotica kojoj se divila cela Jugoslavija? Evo kako popularna Tajči danas izgleda: Godine su bile surove (FOTO)

Na festivalu Sunčane skale 2015. godine oduševila je publiku pesmom "Probaj", a mnogi i danas rado slušaju njene hitove sa početka karijere poput "Ako je vredelo išta", "Da ti nisam bila dovoljna", "Kao da me nema" ili "Sve bih dala da znam"...

 

 

Vana koja je nedavno napunila 53 godine i danas je aktivna u muzičkom svetu, a na "Instagramu" rado deli fotografije iz svoje svakodnevnice na kojima je primetno da uživa u životu pored mora.

Instagram

 

 

Oni koji putem ove društvene mreže prate dešavanja u njenom životu slažu se da u šestoj deceniji ona izgleda fenomenalno čemu svedoče brojni komentari i lajkovi koje dobija.

Instagram

 

 

Inače, od 1998. godine zvezda devedesetih Vanna u srećnom je braku sa filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, sa kojim ima ćerku Janu i sina Luku, dok njen suprug iz prvog braka ima i ćerku Doru, koja mu je pre nekoliko godina rodila prvo unuče.

 

 

Komentari (0)

Loading